Meghan Markle és Harry herceg integet a tömegnek

Minden, amit Meghan Markle és Harry herceg dokusorozatáról tudunk

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a sussexi herceg és hercegné saját dokumentumsorozatot forgat a Netflix streaming-szolgáltatóval, most pedig beszámolunk mindenről, amiről a sorozattal kapcsolatban tudunk.


A sorozatot az Oscar-díjra jelölt dokumentumfilm rendező, Liz Garbus rendezi. A projekt állapotával kapcsolatban különböző pletykák keringenek az online térben, ugyanis a nem hivatalos megjelenési dátumot elhalasztották. Egyesek szerit a pár elégedetlen volt a visszanézett anyaggal, mások pedig úgy gondolják, hogy Meghan és Harry változtatna néhány megszólalásán II. Erzsébet királynő halála után.

Íme minden, amit eddig tudunk a dokumentumsorozatról, amelyet a Netflix készít a sussexi párról!

Miről fog szólni?

A nyár elején a The Cutnak nyilatkozva Meghan Markle tagadta, hogy a projekt „valóságshow” lenne. A dokumentumsorozat sokkal inkább történelmi lesz, mint reality.

Meghan ezen kívül elmondta, hogy a nézők az életének egy olyan szakaszát láthatják, melyet még nem tudott megosztani a nagy nyilvánossággal, és amire talán nem is számítanak. Ezen kívül a Harryvel való szerelmi történetük is napvilágot lát majd.

Mikor érkezik a Netflixre?

Nos, ez a nehezebb kérdés. A Deadline magazinja szerint ugyanis a sorozat nem hivatalos megjelenési dátuma 2022. decembere volt. A Netflix azonban állítólag 2023-ra tolta el a dokumentumsorozat bemutatóját, hogy bevárják A Korona ötödik évadát, és reagálni tudjanak rá.

Mikor forgatták?

A The New York Times szerint a házaspár 2020. szeptemberében többéves szerződést kötött a Netflix-szel dokumentumfilmekre, játékfilmekre, televíziós sorozatokra és gyerekműsorokra összpontosító tartalmakra vonatkozóan. Azóta pedig kamerák követik az életüket.

Ki a rendező?

Meghan Markle és Harry herceg dokumentumsorozatát Liz Garbus díjnyertes filmrendező készíti.

Garbus dokumentumfilm rendező, alkotásai között szerepel az Oscar-díjra jelölt The Farm: Angola című film, amely egy louisianai börtön rabjainak életét követi nyomon. Garbus rendezett olyan közéleti személyiségekről is, mint például Marilyn Monroe, Nina Simone vagy Bobby Fischer sakkbajnokról.

Nyitókép: Getty