EmmaWatson, Daniel Radcliffe és Rupert Grint

Indulásra kész a Roxfort Expressz

Kijött a jubileumi Harry Potter-műsor előzetese.

Január 1-jén debütál a Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba) című jubileumi műsor, mely nálunk az HBO GO-n lesz látható.

A J. K. Rowling regényeiből forgatott nagy sikerű filmsorozat első epizódjának 20. évfordulójára készülő televíziós műsorban Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint mellett a Hagridet alakító Robbie Coltrane, a Draco Malfoyt játszó Tom Felton, továbbá Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) és Gary Oldman (Sirius Black) is látható majd a több epizódot rendező Chris Columbusszal együtt.

A rövid és egyelőre nem túl sokat mutató trailerben egy-egy pillanatra lehet elcsívni némelyik szereplőt, például Robbie Coltraine-t, a Neville Longbottomot alakító Matthew Lewist, Mark Williamset Mr. Weasley-ként és – ha csak hátulról is – a Roxfort Expresszhez siető Hermione Grangert, vagyis Emma Watsont.

Nem a Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts az egyeten, a jubileumi évfordulóra készült műsor, nemrég mutatták be az HBO GO-n a Harry Potter: Roxforti házak bajnoksága című kvízvetélkedőt Hellen Mirren vezetésével.