Rupert Grint, Daniel Radcliffe és Emma Watson

Harry Potterék visszatértek a Roxfortba

Megjelent az első hivatalos fotó a jubileumi Harry Potter-műsorhoz.

Az első előzetes után végre képet is láthatunk a január 1-jén debütáló Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba) című jubileumi műsorból, mely nálunk az HBO GO-n lesz látható.

Az HBO Max által posztolt fotón a Harryt, Hermione-t és Ront megformáló Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint együtt látható a Roxfort díszletei között.

A J. K. Rowling regényeiből forgatott nagy sikerű filmsorozat első epizódjának 20. évfordulójára készülő televíziós műsorban Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint mellett a Hagridet alakító Robbie Coltrane, a Draco Malfoyt játszó Tom Felton, továbbá Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) és Gary Oldman (Sirius Black) is látható majd a több epizódot rendező Chris Columbusszal együtt.

Nem a Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts az egyeten, a jubileumi évfordulóra készült műsor, nemrég mutatták be az HBO GO-n a Harry Potter: Roxforti házak bajnoksága című kvízvetélkedőt Hellen Mirren vezetésével.

Nyitókép: Instagram / harrypotterfilmseries