Hófehérke

Újabb információk derültek ki az élőszereplős Hófehérke-filmről

Például, hogy ki írja a forgatókönyvet.

2019 nyarán érkeztek az első hírek arról, hogy a Disney élőszereplős változatot készít a Hófehérke és a hét törpe című rajzfilmből. Ez akkor nem volt olyan meglepő, miután sorra jelentették be a klasszikusok alapján készülő új, élőszereplős verziókat, mint a Dumbó, az Aladdin vagy Az oroszlánkirály.

Az 1937-es alkotás új változatát Marc Webb (500 nap nyár, A csodálatos pókember) rendezi, melyben Rachel Zegler (West Side Story) alakítja majd Hófehérkét, a gonosz királynőt pedig Wonder Woman, azaz Gal Gadot.

A Vogue híréből az is kiderült, hogy a film forgatókönyvét az Oscar-díjas Greta Gerwig (Lady Bird, Kisasszonyok)írja, melyet a színész-rendező nemrég megerősített.

Bár a Disney kiiktatta a zeneszámokat néhány új, élőszereplős verziót kapó filmből (Mulan), a Hófehérke esetében ettől nem kell tartani, a zenét a La La Landet is jegyző csapat írja. A zenei próbák jövő év elején kezdődnek, a forgatás pedig márciusban.

Nem ez az első alkalom, hogy élőszereplős film készül a Hófehérke és a hét törpe történetéből. A Tükröm, tükröm és a Hófehér és a vadász is ugyanazt a sztorit dolgozta fel, bár mindkét alkotás erősen eltért az eredeti történettől.