Az Így jártam apátokkal két szereplője

Az Így jártam apátokkal az utolsó epizódra hagyta a legnagyobb cameo jelenetét

Az Így jártam anyátokkal olyan kultikus sorozat, melyre minden rajongó szeretne egy kicsit visszaemlékezni, erre pedig egy kiváló pótlék lehet az új szereplőkkel jelentkező spin-off széria. A nemrégiben megjelent évadzáró mindenki szemébe könnyeket csalt. Figyelem, a cikk spoilereket tartalmaz!


Itt írtunk arról, milyen is lesz majd az Így jártam apátokkal: már a kezdetektől köztudott volt, hogy a két sorozat ugyanabban az univerzumban játszódik, hiszen a helyszínek stimmelnek, csupán az időszámítás tér el. A fanatikus rajongók minden apró jelnek és utalásnak örültek eddig, az utolsó epizód viszont egy olyan cameóval jelentkezett, melyre senki sem számított.

A szóban forgó részben a főszereplő Sophie éppen a se vele, se nélküle kapcsolatában jut egy nehéz helyzetbe, amikor a pár másik tagja, Jesse véletlenül szerelmet vall a lánynak álmában. Ezek után Sophie menekülni szeretne az érzelmei elől, amire nincs is jobb hely, mint a jól ismert MacLaren's bár.

Igen, ez ugyanaz a kocsma, melybe egykoron Ted, Marshall, Lily, Robin és Barney is jártak. Történetesen Jesse pont a vendéglátóhely felett lakik, abban a lakásban, melyben a fő sorozat szereplői is éltek.

Amikor leér, akkor Cobie Smulders karaktere, vagyis a kanadai származású műsorvezető, Robin Scherbatsky fogadja őt a pultnál. Amikor a nosztalgiával szolgáló karakter meglátja, hogy a lány milyen kétségbeesett, akkor leszólítja őt, és maga is elgondolkozik buktatókkal teli szerelmi életéről. Eszébe jut az is, hogy az első randevújukon Ted szintén szerelmet vallott neki. Ha egymás mellé tesszük a két sorozat idővonalát, akkor kiderül, hogy itt Robin már túlvan a váláson Barney-tól, de még nem jött össze ismét Teddel.

„Ne pazarold az idődet a félelemre, Sophie. A félelem elriaszthat olyan dolgok elől, amelyek jót jelenthetnének. Sőt, nagyszerű dolgoktól. Olyan dolgoktól, amelyeknek a történeted részei kellene, hogy legyenek. Szóval, tényleg gondold át a dolgot. Mit csinált rosszul Jesse azon kívül, hogy mindent elmondott, amit valaha is akartál egy pasitól, csak gyorsabban, mint ahogy vártad. Sophie, voltam házas, voltam szingli, voltam minden, ami a kettő között van. És az egyetlen döntés, amit megbántam, az az, amit félelemből hoztam"

— olvashatjuk Robin szavait a Vanity Fair cikkében.