Jenna Ortega

Titokzatos közös filmmel készül a The Weeknd és a Wednesday sztárja, Jenna Ortega

A népszerű énekes The Weeknd nagy lépést tehet előre filmes karrierjében. Egy történet megírása után már meg is találta a tökéletes rendezőt a projektjéhez, illetve a Wednesday sztárját, Jenna Ortegat is sikerült meggyőznie, hogy legyen az egyik főszereplő. Íme minden, amit eddig tudunk a filmről!


Az eddigi beszámolók szerint The Weeknd már régóta dédelgeti ezt a projektet, az elmúlt hónapokban pedig már meg is tette a kezdeti lépéseket. A világhírű énekes korábban a 2019-es Csiszolatlan gyémántban tűnt fel egy cameo erejéig, valamint a The Idol című HBO-sorozatban is kapott egy szerepet. Ezekhez képest egy saját történet elmesélése nagy szintlépés lehet alkotói pályafutásában.

A film rendezésére Trey Edward Shults lett felkérve, aki The Weeknd és Reza Fahim mellett a forgatókönyv megírásában is nagy szerepet vállal. Egyelőre a történettel kapcsolatban nem sok információt osztottak meg a készítők, így a stáblista az, ami felkeltheti a mozirajongók érdeklődését.

Női főszereplőnek a 2022-ben megjelent Wednesday sztárját, Jenna Ortegat kérték fel. A 20 éves színésznő egyébként a produkció ügyvezető producereként is helytállhat majd. Mellette a férfi karakter nem lesz más, mint az idén Oscar-díjra is jelölt Barry Keoghan.

A két sztár nagyon sűrű időbeosztással néz a közelgő forgatási szezon elé, így reménykedésre ad okot, hogy mindketten igyekeznek elkötelezni magukat The Weeknd filmje mellett. Milyen sztoriról lehet szó, ami ennyire megfogta az utóbbi hónapok két ilyen kiemelkedő tehetségét? Ezt sajnos még nem tudhatjuk.

A stáb a megjelenési időponttal, a trailer megosztásával és a történet részleteivel kapcsolatban sem osztott meg információt.

Nyitókép: Getty

Forrás: HOLA!