jennifer garner

Jennifer Garner Legóval játszotta újra a Jóbarátok hálaadási jelenetét

Emlékeztek arra az epizódra, amiben hálaadáskor Rachel elrontja a desszert receptjét, így véletlenül húst kever az édességbe? Jennifer Garner egészen biztosan, hiszen fergeteges kreativitással emlékezett meg a népszerű képsorról: újrajátszotta a jelenetet az új Jóbarátok Legóval.


A kilencven másodperces klipben Rachel, Ross és Joey beszélgetését láthatjuk – a mindig cuki Jennier Garner tolmácsolásában. A videóban a színésznő nagyjából szóról-szóra felmondja a szereplők szövegét, és tényleg látszik, hogy egy olyan rajongóról van szó, aki már többször lepörgette az évadokat.

A három különálló szereplőt igyekezett külön szinkronhanggal megszólaltatni, és van benne egy plusz személy, akit nem látunk, de tudjuk, hogy ott van. Garner belerendezett egy forgatási bakit a kisfilmjébe, amikor Jennifer Aniston karaktere elakad a szövegében, így megkérdezi a rendezőt, hogy újramondja-e. A főnök természetesen visszaszól, és segítségképp még azt is hozzáfűzi, honnan vegyék újra a jelenetet.

A poszt legvégén egy külön a rajongóknak címzett poén is szerepel, amikor Joey figurájának a fejére helyezi a műanyag pulykát. Ezt egy másik hálaadásnapi epizódban láthattuk, amelyben Matt LeBlanc-nak az volt a feladata, hogy fejét a nyers pulykába dugja, és játssza el, hogy beszorult a feje.

Rajongók számára már itthon is elérhető a Lego kollekció, amiben felépíthetik a két legendás, egymással szemben lévő lakást. Attól függetlenül, hogy Monicáék kiköltöztek, nekünk még nem muszáj!

A kollekcióban megtalálhatóak olyan részletek a pulyka mellett, mint Chandler és Joey fekvőszékei, a tyúk és a kacsa, valamint Phoebe babaháza. A hat főszereplő mindegyike megkapta saját mását Lego formájában, mellettük pedig az egyik legikonikusabb mellékszereplő, Janice is kapott egy figurát.Nyitókép: Shutterstock