A Jóbarátok egyik jelenete, Jennifer Aniston koronában mosolyog

Jóbarátok: 3 mém, ami tökéletesen bemutatja Rachel karakterét

A hatalmas rajongótábornak örvendő sorozat, a Jóbarátok egyik legikonikusabb karaktere kétségkívül a Jennifer Aniston által alakított Rachel Green volt. Íme pár az interneten elhíresült mém, amik tökéletesen bemutatják Rachel karakterét, nem utolsó sorban pedig jókat derülhetünk rajtuk.


1. Az a bizonyos 30...

Rachel 30. születésnapjára a 7. évadban kerül sor. Ebben a részben nem csak Rachel, hanem az összes jóbarát 30. születésnapját láthatjuk. Ezekkel a visszaemlékezésekkel kiderül, hogy a sorozat összes karaktere irtó nehezen viselte a 30. születésnapját, nem csak a szőke bombázó. Erről számtalan mém is született, azonban a Rachelről készültek a kedvenceink.

„Amikor egy felnőttre vársz, hogy kezelje a helyzetet, majd rájössz, hogy te vagy a felnőtt”

– így szól a felirat ezen a vicces fotón.

2. Helyzetek kezelése

A következő mém abból a részből származik, mikor Rachel rájön, hogy Ross megcsalta őt és a veszekedésük egészen reggelig tart. Mikor már kiveszekedték magukat és elfogytak a szavak, csak némán ülnek egymás mellett, majd Ross megkérdezi Rachelt, hogy min gondolkozik.

Rachel erre egy roppant meglepő válasszal érkezett, ugyanis egyáltalán nem a kapcsolatukon agyalt, hanem azon, hogy éhes, ezért úgy döntött, hogy inkább rendel egy pizzát. Ebből a mondatából kiderült, hogy a problémái elől inkább elszökik, megoldás helyett.

„Én, ahogyan az életet kezelem: Rendelek egy pizzát”

– írja Rachel egyik ikonikus fotóján.

3. A terhes Rachel

Ez a fotó már önmagában is roppant szórakoztató, azonban a felirat még viccesebbé teszi. Valójában ez a kép tökéletesen bemutatja, hogy Rachel mennyire lazán kezelte terhességét. Ebben valószínűleg az is segítette, hogy csupa remek barát vette körül őt végig.

„Amikor terhes vagy és a férjed megkérdezi, hogy mit csináltál egész nap”

– olvasható Rachel vicces terhes fotóján a felirat.


Nyitókép: Getty
Screenrant