A Jóbarátok szereplői

Újra lesz Jóbarátok? Összeállt az ikonikus sorozat két szereplője​

A Jóbarátok: Újra együtt után sokan nem látnak esélyt még egy közös sorozatra a kedvelt szereplőgárdával, viszont meglepetésekre mindig számíthatunk a karakterektől.


A 90-es évek sikersorozatában Reese Witherspoon alakította Rachel — Jennifer Aniston — idegesítő kishúgát, Jill Greent. Bár a karakter csupán pár részben tűnt fel a szériában, fellengzős és butácska stílusával mégis mély nyomot hagyott a rajongókban. A két színésznő egyébként jelenleg is együtt dolgozik az Apple népszerű műsorán, a The Morning Shown.

Ezúttal egy Instagram-posztban alkották újra egy közös jelenetüket, melyben a fiatal, elkényeztetett lány össze akar jönni Rachel — akkor éppen — ex-pasijával, Rossal. A rövid videót már több százezren látták rövid idő alatt, az újraalkotás pedig elsöprő sikert aratott a rajongók körében.

A felvétel elején Witherspoon a régi közös képükre — ami a Jóbarátok jellegzetes kávézójában, a Central Perkben készült — azt mondja, hogy édes fotó. Folytatásként nem játszák le a régi jelenetet, hanem inkább megpróbálják maguktól feleleveníteni a szövegeiket. Ez természetesen annyi év elteltével nem egy egyszerű feladat.

Tudni illik, a munkálatok hossza és nehézsége miatt annak idején Jennifer Aniston elgondolkozott azon, hogy felhagy a színészkedéssel az utolsó évad lezárása után — írja a Marie Claire.

A rengeteg szövegtől sajnos már nem emlékezett azonnal az aktuális idézetre, ezért színésztársának kellett emlékeztetnie. Tette mindezt úgy, hogy színpadiasan eltakarta a súgást a kezében tartott papírlappal.

„Ross nem lehet a tiéd!"

— vetette oda nagy örömmel Aniston az eszébe juttatott mondatot. Majd a lehető legnagyobb természetességgel a Doktor Szöszi sztárja folytatta a párbeszédet:

„Nem lehet, nem lehet... az egyetlen dolog, amit nem kaphatok meg, az a laktóz."

A magyar fordításban ez a részlet egy kicsit máshogy hangzott. Miután Rachel azt mondta húgának, hogy valami olyasmire vágyik, amit nem kaphat meg, Jill úgy felelt, hogy ő csak a himlőt nem kaphatja meg. Ugyan a magyar rajongók nem feltétlen kapták meg így ugyanazt az élményt, mégis jó volt hallani még egyszer a két szereplő nosztalgikus civódását.

Nyitókép: Getty