Justin Bieber

Justin Bieber Budapesten lép fel 2023-ban

Justice című világkörüli turnéja egyik állomásaként a kanadai énekes világsztár 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

Justin Bieber 2022 májusa és 2023 márciusa között öt kontinensen turnézik, mintegy húsz országba utazik, és több mint kilencven fesztiválon lép fel. A most bejelentett új időpontok a 2022 februárjában San Diegóban induló észak-amerikai koncertsorozat után következnek – tájékoztatta a szervező AEG Presents hétfőn az MTI-t.

Az énekes turnéjának korábban bejelentett 2020-as dátumait a világjárvány miatt kellett módosítani. A koncertsorozat Észak-Amerika utáni része 2022 májusában kezdődik Mexikóban, augusztusban Skandináviában folytatódik, majd Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Közel-Kelet következik szeptemberben és októberben. Novemberben és decemberben Ausztráliában és Új-Zélandon, 2023 elején pedig az Egyesült Királyságba és Európába látogat Bieber és csapata.

Az énekes legutóbbi világkörüli turnéján összesen 2,7 millió rajongó előtt énekelt 2016-2017-ben. 2023-ban a Justice World Tour legújabb albuma, az idén márciusban megjelent Justice dalait mutatja majd be. Az album világszerte mintegy 9 milliárd streamet halmozott fel, az Anyone, a Lonely, a Holy és a Peaches nemzetközi sláger lett. A Kid Laroi-jal készült duett, a Stay júliusban jelent meg, és minden idők legrövidebb időn belül egymilliárd streamet elért dala lett.

Justin Bieber eddigi pályafutása során hat stúdióalbumot adott ki, kapott huszonegy Billboard Music Awards-ot, két Brit Awards-ot, tizennyolc American Music Awards-ot és huszonegy MTV Europe Music Awards-ot. Összesen több mint 80 millió albumot adott el. A közelmúltban, az MTV Video Music Awards-on az év előadójának választották.