Károly herceg.

Károly herceg ezt gondolja a királyi családot bemutató Netflix-sorozatról

Károly herceg nemrégiben alaposan elszólta magát egy hivatalos találkozón.


A sorozatrajongók rendszeresen felteszik maguknak a kérdést, miszerint a királyi család tagjai vajon nézik a Koronát?

Nos, igen. Beatrix hercegnő és Zsófia hercegnő is megerősítették, hogy rajonganak a sorozatért, Harry herceg pedig csak nemrég vallotta be, hogy nézte a szériát.

A héten a királyi család egy újabb, igencsak magas rangú tagja szólta el magát: Károly herceg valószínűleg az egész sorozatot végigpörgette, ám a hercegnőkkel ellentétben minden bizonnyal nem rajong a Netflix-szériáért.

Anas Sarwar politikus szerint Károly bevallotta neki, hogy nézte a sorozatot, és még azt is kiemelte, hogy egyáltalán nem hasonlít a Netflixes karakterére, akit Josh O'Connor alakít.

Mindez az Edinburgh Fringe Fesztiválon derült ki, amikor Sarwar felfedte a Károllyal folytatott magánbeszélgetését, amelyet a skót parlament megnyitása előtt folytatott le a herceggel.

Ott állt egy csapat parlamenti képviselő, Károly odajött, és azt mondta: „Helló, örülök, hogy megismerhetem önöket. Közel sem vagyok olyan, mint amilyennek a Netflixen ábrázolnak"

– mesélte Sarwar.

Természetesen a protokoll szerint nem szabad felfedni a királyi családdal folytatott magánbeszélgetéseket, ám nagyon úgy tűnik, hogy a politikus elfeledkezett a szóban forgó szabályról. Feltehetően Sarwart nem fogják megdicsérni ezért a húzásáért.

Josh O'Connor formálta meg Károly herceget a Netflix sorozatának harmadik és negyedik évadában. Azonban a színésznek át kellett adnia a szerepet Dominic Westnek, mivel a szériában két évadonként lecserélik az összes főbb szereplőt.

Nyitókép: Getty Images

Forrás: Marie Claire UK