Keira Knightley

Keira Knightley-nak ezért nincsenek jó emlékei a Star Wars forgatásáról

Keira Knightley részese volt a ’90-es évek egyik legnagyobb durranásának, azonban furcsa emlékei vannak a forgatásról.


2020-ban a Total Filmnek nyilatkozva Keira Knightley érdekes dolgokat mondott a Baljós árnyak forgatásáról. A film ugyan óriási durranás volt a Star Wars-fanok körében – voltak akik imádták, sokan azonban kifejezetten gyűlölték –, Knightley azonban csak a jelmezekkel kapcsolatos problémákra emlékszik.

12 éves voltam. Szó szerint nem emlékszem... Arra emlékszem, hogy a fejdísz olyan nehéz volt, hogy megfájdult tőle a fejem. Tényleg, emlékszem, hogy az egyik fejdísztől fájt a fejem. És emlékszem, hogy olyan sokáig voltam a háttérben, hogy tulajdonképpen elaludtam. Csak ültem egy széken, a háttérben voltam, de nem tudtam nyitva tartani a szemem

– nyilatkozta a színésznő.

Ez is érdekelhet: 8 film, ami betekintést enged az uralkodónők fényűző életébe

Érdekes módon Knightley nemcsak a Star Wars, hanem egy másik sikerfilm forgatására sem emlékszik tökéletesen. A Karib-tenger kalózai első részéről ugyanis ezt mondta:

Az első Karib-tenger kalózai-film forgatásakor, 17 éves voltam. Nem emlékszem rá olyan jól. Lenyűgöző? Igen. A probléma az, hogy nem igazán tudom, mire emlékszem

Érdemes megjegyezni, hogy a Star Warsban való szereplés után Knightley karrierje óriási lendületet vett. Az ezt követő évtizedben szerepelt többek között az Igazából szerelem, a Büszkeség és balítélet, és a Vágy és vezekléscímű filmekben, illetve és a már említett A Karib-tenger kalózai trilógiában is.

Forrás: Slash Film

Kép: Lucasfilm