Kulka János

Kulka János: Soha nem fogok meggyógyulni, tudom

Tudja, hogy nem fog meggyógyulni, de hiányzott neki a szereplés.

„Soha nem fogok meggyógyulni, tudom. Mégis. Hiányzott a szereplés"

– idézi a 24.huKulka Jánost, aki a Nők lapjának adott címlapinterjújában többek között arról beszél, miért vállalta el A játszma című film szerepét, melyet a forgatókönyvet jegyző Köbli Norbert kifejezetten rá írt. A színész, aki 2016 tavaszán kapott sztrókot, hozzátette, hogy sírt, amikor felkérték a főszerepre.

Kulka betegségével kapcsolatban elmondta, hogy nagyon más lett.

„Mintha két ember volnék. Két személyiség él bennem. Ha tükörbe nézek, az is furcsa. Én vagyok. Nem én vagyok. Nemszeretem állapot."

A színész arról is beszélt, hogy úgy érzi, megváltozott az emberek viszonya hozzá, nagy a távolságtartás vele szemben, ami azért van, mert nem tudnak mit kezdeni vele.

„Nem mernek beszélgetni. Inkább közömbösek. Megértem őket. Nehéz egy sztrókossal kapcsolatot teremteni. Vagy tartani."

Hozzátette, ennek ellenére többekkel tartja a kapcsolatot, például Csákányi Eszterrel, Schell Judittal és Lang Györgyivel is, akihez hétvégente átjár főzni. Az interjúban szó esett arról is, hogy a színésznek készül egy lemeze, amelybe még hat éve vágott bele Tövisházi Ambrussal, és bár a sztrókja közbejött, de az elmúlt fél évben folytatták a munkát, így a lemez nemsokára megjelenik.