Ha tetszett Lily Collins frufruja, akkor ezeket a frizurákat imádni fogod

Ha tetszett Lily Collins frufruja, akkor ezeket a frizurákat imádni fogod

Az Emily Párizsban sorozata, melyben Lily Collins egy Franciaországban élő amerikai nőt alakít, immár a harmadik évadnál tart, és a sorozat főszereplője, Emily az új évad elejét egy vad ötlet megvalósításával kezdi: extrém frizurát vágat magának egy zűrös életszakaszban.


Szerethetjük, vagy utálhatjuk Lily Collins sorozatát, az Emily Párizsban újra a képernyőkön van és máris mindenki erről beszél.

A Netflix divatsorozatának köszönhetően rengeteg módon inspirálódhatunk, ami a divatot illeti, akár a frizuránkat is megváltoztathatjuk, hogy vérbeli párizsi nő kinézetet kölcsönözzünk magunknak.

A francia stílusikonok nem véletlenül határoznak meg annyi trendet - van valami a könnyed párizsi megjelenésben, ami igazán sikkes. Ha - Emilyhez hasonlóan - te is szeretnéd feldobni a frizurádat, miért ne a franciáktól merítenél inspirációt?

Laza frufru

Ha a hosszú haj nem a te világod, akkor vegyél példát Jeanne Damas párizsi dizájnerről, aki a visszafogott fürtjeiről is ismert. Ez egy hosszú változatú bob fazon - a haj a válla köré esik, és függönyös frufru keretezi az arcát

Ez egy igazán kevés karbantartást igénylő megjelenés - a rövid bobokkal ellentétben, amelyeket viszonylag rendszeresen vágatni kell. Ráadásul még jobban néz ki kicsit kócosan - így nem kell olyan gyakran fésülködnöd sem.

Amélie fürtök

Ez a 2001-es Amélie című film Audrey Tautou karakterének az egyik legikonikusabb filmes frizurája.

Bár ez a frizura nem mindenkinek áll jól és sokkal nehezebb ápolni, mint a korábbi laza bobot, de az biztos, hogy igazi sikkes, francia megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Birkin frufru

És végezetül a Birkin frufru. Ez Collins megjelenésének a francia klasszikus modern változata. A divatikon Jane Birkin népszerűsítette először a hatvanas években, aki a hosszú, szélfútta hajat rendezetlen, hosszú rojtokkal párosította. Mint sok jellegzetesen francia frizura, ez is a laza hangulatról szól. Inkább törekedj a rendetlen sikkre, mint arra, hogy minden hajszál a helyén legyen - ez nem csak jól néz ki, de sokkal könnyebb is kezelni hosszútávon.

Nyitókép: Getty

(Independent)