A Bridgerton család, jelenetkép

A Bridgerton sztárja spekulációkat indított el a sorozat elhagyása kapcsán

Miközben A Bridgerton család továbbra is uralja a Netflix legnézettebb sorozatainak listáját, az egyik szereplő a 3. évad végét ünneplő kedves posztjával felkavarta a rajongók kedélyét.


Lorn Macdonald színész − aki Philippa Featherington imádott, tüsszögő férjét, Albion Finchet alakítja − egy sor imádnivaló kulisszák mögötti fotót osztott meg az Instagramon.

Albion Finch. Egy sajttal és egy tüsszentéssel kezdődött, majd olyan karakterré vált, akivel mélyen törődöm. Hatalmas köszönet mindenkinek, aki ezt a munkát felejthetetlenné tette számomra, és mindazoknak a rajongóknak, akik megmutatták a szeretetüket ez iránt a furcsa kis fickó iránt. Ez nagyon sokat jelent. És az én Philippámnak, a bűntársamnak. Igazi élmény volt. Áldjon meg az ég

− írta Macdonald a képaláíráshoz.

A képaláírás miatt a rajongók elgondolkodtak azon, hogy Macdonald talán búcsút int a sorozatnak.

Várjatok, azt mondjátok, hogy ez a vége Mr. Finch-nek?! 😭😭😭 szeretjük őt!!!! ❤️

− írta egy rajongó.

Macdonald kétbalkezes karaktere hamar a rajongók kedvencévé vált a sorozatban, egyes rajongók „kedvenc zöld zászlósuknak" nevezték Finch-et.

A sorozat harmadik évadában, amely Penelope Featheringtonra (Nicola Coughlan) koncentrált, a nézők mélyebb betekintést nyerhettek a Featherington családba, amely magában foglalta Penelope idősebb nővére, Philippa és Mr. Finch szeretetteljes kapcsolatát is.

Mivel azonban Penelope szerelmi története hivatalosan is lezárult, nem tudni, hogy a Featheringtonok visszatérnek-e a képernyőre a következő évadokban.

Macdonald nem tisztázta státuszát, és a Netflix sem adott további részleteket a 4. évadról. Jess Brownell showrunner a Teen Vogue-nak elmondta, hogy néhány mellékszereplő története − mint például meggazdagodott Mondrich család és Cressida Cowper − folytatódik.

Brownell azt is elmondta, hogy valószínűleg két évbe fog telni, mire Bridgertonék újra a képernyőnket díszítik. Addig azonban a rajongók más projektjekben találkozhatnak Lorn Macdonalddal. Láthatjuk őt például a Hulu új dramedyjében, a Dinosaurban, vagy a Tummy Monster című thrillerben, amelynek premierje idén márciusban volt a Glasgow-i Filmfesztiválon.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Netflix