Lily James Pamela Andersonként a Pam és Tommy című sorozatban

Majdnem otthagyta a szexvideós sorozatot a Pamela Andersont alakító színész

Lily James arról beszélt egy interjúban, milyen volt a Pamela Anderson és Tommy Lee pornóvideójáról szóló Pam és Tommy című sorozat forgatása, milyen volt Pamela Andersont alakítani, és hogy miért akart kiszállni a produkcióból.

A Varietynek adott interjújában beszélt a minisorozat forgatásáról Lily James, aki egyben végignézte a Baywatchot és számos interjút olvasott el Pamela Andersonnal, így tanulmányozva az 54 éves színész „energiáját”, „lelkét” és beszédmintázatait, hogy minél hitelesebben tudja őt alakítani.

„Nagyon faltam a [Baywatch] sorozatot. Nagyon gyorsan beszél, én pedig újra és újra megnéztem az interjúit, kijegyzeteltem és megtanultam őket. Szerettem volna megszerezni azt az energiát és impulzivitást, ami benne van, amikor a kamera előtt áll”

– idézi a színészt a brit Marie Claire.

Intenzív kutatása során a színész megcsodálta Anderson tulajdonságait, különösen azt, hogy mennyire „bátor”.

„Néha olyan tulajdonságokat csodálsz az emberekben, amelyekről úgy érzed, belőled hiányoznak, vagy szeretnél rájuk hasonlítani. És mindig is éreztem, hogy Pamelában ott van ez a merészség, ez a szégyentelen hitelesség. És még ha nem is tudnám pontosan, mi történt, és a [szex] kazetta részleteit, hogy pontosan kit képvisel, annyira bátor dolog"

– tette hozzá.

Kemény munkája ellenére James kis híján kiszállt a közelgő produkcióból, mivel túlterhelve és ijedten érezte magát, de túljutott ezen, és ma már úgy gondolja, ez a munkakörnyezet segíti a növekedését és a fejlődését.

A Pam & Tommy az egykori pár szenvedélyes románcát ábrázolja, és a kiszivárgott szexvideójukat, amely beárnyékolta kapcsolatukat.

A Craig Gillespie (Én, Tonya) által rendezett sorozat február 2-án debütál a Hulun.