Moon Knight előzetes részlete

Itt az új Marvel-sorozat, a Moon Knight első előzetese!

Idén sincs megállás a Marvelnél, sorra érkeznek idén is a szuperhősös tartalmak. Márciusban egy új sorozatot, a Moon Knightot, azaz a Holdlovagot mutatják be, főszerepben egy egykori tengerészgyalogossal, akivel valami nem oké. Itt van hozzá az első trailer!


A Pókember: Nincs hazaúttal nem ért véget a Marvel Studios menetelése, hiszen idén is rengeteg jónak ígérkező filmmel és sorozattal jelentkeznek. Többek között az új Doktor Strange is ebben az évben debütál a mozikban, de új hősökből se lesz hiány. Ezúttal a Moon Knight sorozat első előzetesét tették közzé.

A főszerepet Oscar Isaac alakítja, aki utoljára a Dűnében tűnt fel. Ebben az alkotásban Marc Spectornak hívják a karakterét, aki egy volt tengerészgyalogos és CIA-ügynök. Valószínűleg a sok harc és stressz miatt disszociatív identitászavart diagnosztizáltak nála, ami egy kettévált személyiségben nyilvánul meg.

Az előzetesben főhősünk láthatóan magára zárja az ajtót, majd pedig az ágyához kötözi magát. A szokatlan jelenetsor közben ki is mondja, hogy nem képes már megkülönböztetni az igazi és az álomvilágot. Mindezt követően munkába megy, ahol egyik munkatársa Stevenek szólítja, mire ő azt válaszolja, hogy a neve valójában Steven. A két név közül természetesen egyik sem igaz.

Ahogy betegsége miatt egyre inkább elveszíti valóságérzetét és ezzel együtt önmagát, szépen lassan Khonshu, az egyiptomi holdisten gazdatestévé változik. Látomásai és vívódásai közepette Ethan Hawke karaktere is belép a képbe, aki szektavezérként arra próbálja rábeszélni Spectort, hogy engedelmeskedjen a fejében lévő hangoknak.

A sorozatot március 30-tól tekinthetjük majd meg a Disney+ kínálatában, és — a Hypebeast cikke szerint — vele együtt egy új antihőst köszönthetünk a Marvel-univerzumban, Moon Knightot, azaz Holdlovagot.

Nyitókép: Instagram/green__steel