Ötvös András Tiszeker Dániel Nagykarácsony című filmjében

Tériszonyos tűzoltóval ünnepeljük az idei karácsonyt

Megérkezett Tiszeker Dániel Nagykarácsony című filmjének előzetese.

November 25-én mutatják be az Ötvös András föszereplésével készült Nagykarácsony című filmet, mely Anrnoldról, a többszörösen kitüntetett tűzoltóról szól, akinek egy balul elsülő romantikus lánykérés következtében összeomlik az élete.

Arnoldnak ráadásul nemcsak a szívét törik össze, hanem egy furcsa baleset hatására még tériszonyos is lesz. A férfit, korábbi érdemeire való tekintettel, kihelyezik egy karácsonyi vásárba ügyeletes tűzoltónak, ahol egy iskolai előadás előkészületeibe csöppen és megismerkedik egy tanítónővel, Eszterrel.

Eleinte irtózik a vásártól és minden idegesíti, de a lelkes készülődés lassan rádöbbenti: nem csupán a tériszonyát kell legyőznie, hogy új életet kezdhessen. Karácsonyi film lévén azonban bármilyen csoda megtörténhet.

A Nagykarácsonyban Ötvös András és Zsigmond Emőke mellett Pokorny Lia, Scherer Péter, Szabó Kimmel Tamás, Rujder Vivien, Csuja Imre, Szerednyey Béla és Mészáros Máté is szerepelnek, valamint a tűzoltósági diszpécsert alakító Hernádi Judit, akinek mondatával indul az előzetes:

NAGYKARÁCSONY NOVEMBER 25-TŐL A MOZIKBAN! Arnoldnak a veszély az élete, de most a szokásosnál is nagyobb kockázatot vállal. A lánglelkű tűzoltó, minden kollé...