Az Emily Párizsban plakátja

Jön az Emily Párizsban 3. és 4. évada is

Alig értek véget az új részek, már be is jelentették a következő két évadot.

December végén debütált az Emiy Párizsban 2. évada a Netflixen, azonban a rajongók már most újabb jó hírnek örülhetnek. Lily Collins, a sorozat főszereplője az Instagramon jelentette be, hogy két új évad is készül.

„Korán ébredtem, hogy NAGYON izgalmas hírekkel szolgáljak… Jön az EmilyPárizsban 3. ÉS várj, 4. évada is!!!!! Nem tudom, hogy Emily szeretné-e vagy gyűlölné ezt a ruhát, amiben bejelentettem a hírt, de akárhogy is, sikoltozna. Őszintén szeretlek mindannyiotokat, nagyon köszönöm a hihetetlen támogatást”

– olvasható a bejegyzésben

Arról egyelőre nincs információ, mikor láthatjuk az új részeket, de valószínűleg már most tűkön ülnek a nézők. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az EmilyPárizsban második évada megjelenésének hetében a Netflix globális top 10-es listájára is felkerült, és közel 94 országban is a nézettségi listák élén végzett.

Ennek ellenére nem mindenki volt odáig a sorozatért, például az ukrán kulturális miniszter, aki szerint a sorozat negatív színben tüntetett fel egy ukrán karaktert a második évadban. Az ukrán származású Petrával a főszereplő Emily a francia nyelvtanfolyamon ismerkedik meg, ám barátságuk kérészéletű lesz, miután egy közös shoppingolás alkalmával Petra inkább a lopást választja, minthogy kifizetné a választott ruhákat.

Olekszandr Tkacsenko ukrán kulturális miniszter szerint Petra ábrázolása igen sértő az ukránokra nézve, hiszen a nő –amellett, hogy lop – rossz divatérzékkel rendelkezik és fél a kitoloncolástól. Az ukrán sajtó szerint Tkacsenko levelet küldött a streaming szolgáltatónak, amelyben panaszt tett Petra ábrázolása miatt.