valaki netflixet néz a nappalijában

8 Netflix-film, amit érdemes látnod

Lehetsz akár szomorú, akár boldog, a Netflix kínálatában biztosan találsz olyan filmet, ami megmosolyogtat, és magával ragad.


1.   A koszorúslányok bosszúja

Annie élete egy csőd. Nincsen barátja, sem munkája. Amikor viszont megtudja, hogy legjobb barátnője férjhez megy, és őt kéri fel tanújának, Annie igyekszik felnőni a szerephez. Sok akadályba és riválisba ütközve, rengeteg mókás jelenettel juthatunk el a nagy napig.

2.   Mindig csak talán

Mindenki szereti a romantikus komédiákat. A történet szerint Sasha és Marcus tíz évvel a történések előtt szerelmesek voltak egymásba, most pedig újra felvették a kapcsolatot. A várttal szemben azonban nem alakul minden a tervek szerint. Ebben a filmben van mindenből bőven: idegesség, dráma, szívfájdalom és a várva várt happy end.

3.   Yesterday

Te mit tennél, ha egyik napról a másikra elfelejtenék a kedvenc zenekarod, és csak te emlékeznél rájuk? Legtöbben valószínűleg kiadnánk a saját neveün alatt a legsikeresebb számokat. Ebben a filmben pont ez történik. Hirtelen siker, turnék, boldogság. Vagy mégsem?

4.   Someone great

Az egyetlen megoldás a szívfájdalomra a barátok közelsége. A sztori szerint Jenny éppen egy nagy költözés előtt áll, amikor barátja szakít vele. Szerencsére barátnői ott vannak mellette, akikkel együtt beleveti magát a New York-i éjszakába.

5.    Zombieland

Már mindenki unja a milliószor látott zombifilmeket, melyek szinte már meg sem ugorják az ingerküszöbünket. A Zombieland ezekkel az alkotásokkal ellentétben humoros szemléletbe ülteti át a műfajt, az eredmény pedig fergeteges!

6.   Moxie, avagy a vagány csajok visszavágnak

A Jennifer Mathieu regénye alapján készült film tini főszereplőjének elege lesz az iskolájában uralkodó mérgező légkörből, ezért merítve anyukája lázadó múltjából, elindít névtelenül egy újságot. Az iromány elolvasása után lázadás tör ki az intézményben, hogy megjavulhassanak az oktatási körülmények.

7.   From Up On Poppy Hill

Gyönyörű japán animációs film. Amikor az embernek rossz kedve van, semmi sem lehet olyan szívet melengető, mint ez a mese.

8.   Holidate

És végezetül, egy fantasztikusan humoros alkotás. Azoknak, akik imádják az ünnepeket, kötelező a megtekintése. Sloane és Jackson megegyezik, hogy együtt töltik az ünnepeket, ezzel is egy kicsit elviselhetőbbé téve azt. Természetesen, érzelmek kizárva, szögezik le az elején. Na persze!


Forrás: Screen Rant

From Your Site Articles