Fiatal nő popcornnal a kezében a Netflixet nézi

A legjobb filmek jelenleg a Netflixen, amiket látnod kell

Már számtalan streaming szolgáltatás kínálata közül válogathatunk, azonban a Netflix még mindig tarolja az összeset. Most ismét frissítették a kínálatukat és a régi klasszikusok mellet pár új darab is érkezett, amiket mindenképp érdemes megnézni. Íme a legjobb filmek a Netflixen jelenleg!


.

1. Wham!

Szereplők:George Michael, Andrew Ridgeley

Időtartam: 1 óra 32 perc

Ki emlékszik még a brit popduóra, George Michaelre és Andrew Ridgeley-re, azaz a Wham! együttesére? A Netflix új dokumentumfilme archív felvételekkel idézi fel a Wham! történetét, hogy hogyan váltak a '70-es éveket követően barátokból a '80-as évek popikonjaivá.

2. A csajok háborúja

Szereplők:Kate Hudson, Anne Hathaway, Bryan Greenberg

Időtartam: 1 óra 28 perc

A csajok háborúja egy 2009-es vígjáték, ami örökzöldként ma is tökéletesen megállja a helyét. Háborúban és szerelemben ugyanis nincs kegyelem – ezt bizonyítja ez a film is, amiben két barátnő ugyanarra a helyszínre és időpontra foglal esküvőt, de egyikük sem akarja feladni a nagy napról szőtt álmait.

3. Tyler Rake: A kimenekítés 2.

Szereplők:Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani, Tornike Gogrichiani

Időtartam: 2 óra 3 perc

A kimenekítés első részének akciódús folytatásában Tyler Rake (Chris Hemsworth) újabb veszélyes küldetés elé néz. Ezúttal egy családot kell megmentenie, akiket egy hidegvérű gengszter ejtett foglyul.

4. Nimona

Szinkron:Chloë Grace Moretz, Riz Ahmed, Eugene Lee Yang

Időtartam: 1 óra 42 perc

Egy lovagot tévesen vádolnak meg egy tragikus bűncselekménnyel, így ártatlansága bizonyítása érdekében összefog az alakváltó tinivel, Nimonával. De mi van, ha a lány maga a szörny?


Nyitókép: Shutterstock