Wonder Woman 2017 jelenetkép

A filmtörténet 6 legrosszabb befejezése, ami óriási pofont adott nézőinek

Imádjuk a filmeket, de van egy pár olyan kedvencünk, ami hozzá nem illő befejezést kapott.


Az alábbiakban a filmtörténet legrosszabb utolsó jeleneteit gyűjtöttük egybe a Buzzfeed segítségével. Ez egy szubjektív lista, előre szólunk.

​1. Wonder Woman (2017)

Árészt egy absztrakt fogalom helyett szó szerinti karakterré tenni nem volt jó húzás. Annyi más lehetőség lett volna arról mesélni, hogy az emberek képesek isteni hatalmat gyakorolni egymás felett, mind a jó (például Chris Pine feláldozza magát, hogy mindenkit megmentsen), mind a rossz (például egy világháború) céljából.

​2. Harry Potter és a Halál ereklyéi - 2. rész (2011)

Voldemort porrá válása több mint hülyeség volt, de nem ez volt a legbosszantóbb. A háborúban harcoló Harrytől egyszer csak oda ugrunk, hogy elhajózik a gyerekeivel. De mi történt a többi halálfalóval? Azt kéne hinnünk, hogy a háború után automatikusan minden tökéletes lett?

​3. Csillagok között / Intersellar (2014)

Egy fantasztikus kétórás film, ami 45 perccel hosszabbra nyújtottak, mint kellett volna. És komolyan, az időutazás titkaihoz egy óramutatóra kell koppintani?

​4. Örökség (2018)

Az egész film felépítése mesteri. De a „nagy leleplezés”, ahol egy hangosbemondó öt percig magyarázza, miről szól a film maga, megölte a mesterien felépített várakozást.

5. Csiszolatlan gyémánt (2019)

A film nézése meglehetősen frusztráló, és el is húzódik a vége, mert a főszereplő folyamatosan rossz döntéseket hoz. Aztán megölik és kirabolják a boltját − ezt megtehették volna már az elején, és megspóroltak volna egy ingerült órát.

​6. Star Wars: Skywalker felemelkedése (2019)

Ennek a filmnek a befejezése sokak szerint minden idők legrosszabbja. Az, hogy egy több mint 40 éves, kilenc filmes saga ilyen üres, lekezelő módon záruljon le, megbocsáthatatlan.

Nyitókép: Profimedia