Gal Gadot.

5 nyáron megjelenő Netflix-film, amit nem érdemes kihagyni!

A nyár elsősorban a pihenésről és a strandolásról szokott szólni, azonban a jó mozikat a nagy melegben sem szabad elhanyagolni. Ennek apropóján az alábbi cikkben öt olyan nyáron megjelenő Netflix-filmet mutatunk be, amit nem érdemes kihagyni!


The Perfect Find

Netflix

Megjelenési dátum: 2023. június 23.

Gabrielle Union és Keith Powers egyesítik erejüket Numa Perrier romantikus filmjében.

A mozi történetének középpontjában Jenna áll, akinek divatszakmai karrierjének újraindulása egy nagy visszhangot kiváltó kirúgást követően akadályba ütközik, amikor beleszeret sármos és fiatal munkatársába, aki történetesen a főnöke fia.

Wham!

Megjelenési dátum: 2023. július 5.

Ez a dokumentumfilm izgalmas betekintést nyújt George Michael és Andrew Ridgeley karrierjébe. A filmben végignézhetjük, miként lettek középiskolai haverokból a bolygó legnagyobb sztárjai, akik 1982 és 1986 között világszerte stadionokat töltöttek meg a Wham! tagjaiként.

A doksi emellett azt is bemutatja, milyen hatást gyakoroltak rajongóikra az olyan ikonikus dalaik, mint a Club Tropicana, a Wake Me Up Before You Go Go és a Freedom.

Ez is érdekelhet: Mégis mennyire élethű a Netflix új sikersorozata, az Éjjeli ügynök? A szerző válaszol!

The Out-Laws

Netflix

Megjelenési dátum: 2023. július 7.

Az akcióvígjátékok eléggé nagyot mennek mostanában, és az Adam Devine és Nina Dobrev főszereplésével készülő The Out-Laws is ehhez a műfajhoz tartozik.

A filmben Owen Browning bankigazgató éppen élete szerelmét, Parkert készül feleségül venni. Amikor azonban az esküvője hetében a hírhedt Szellembanditák kirabolják a bankot, a főhős vérszemet kap, mivel biztos benne, hogy a bűnözőcsoport feje, az apósa áll a dolog mögött.

They Cloned Tyrone

Megjelenési dátum: 2023. július 21.

Ebben az akcióthrillerben Teyonah Parris olyan nagyszerű színészekkel dolgozik együtt, mint John Boyega és Jamie Foxx.

A sztori szerint az előbb említett színészek egy furcsa triót formálnak meg, akik váratlanul egy nemzetközi összeesküvés kellős közepébe csöppennek bele.

Heart of Stone

Megjelenési dátum: 2023. augusztus 11.

Gal Gadot, a Wonder Woman színésznője az adrenalinfüggő Rachel Stone szerepében tűnik majd fel, aki történetesen a hírszerzés ügynöke, és ő az egyetlen ember, aki megállíthatja azt, hogy egy nagyhatalmú globális békefenntartó szervezet elveszítse a legértékesebb és legveszélyesebb eszközét.

A filmben Gadot mellett feltűnik még Jamie Dornan, Alia Bhatt és Sophie Okonedo is.

Forrás: Glamour UK

Kép: Netflix