Szélhámos rokonok, jelenetkép, Netflix

Itt a Netflix új kedvence a gondtalan nyáresti filmezésekhez

Úgy érzed, már mindent láttál a streaming kínálatból? Bemutatjuk a Netflix újdonságát, ami megér egy kattintást.


Alig 48 óra leforgása alatt került a vadonatúj romantikus komédia, a Szélhámos rokonok a Netflix legnézettebb filmjeinek listáján az első helyre. Jelenleg olyan trendi klasszikusokat előzött meg, mint a Titanic és olyan újdonságokat, mint a Tyler Rake: A kimenekítés 2.

Nem meglepő, hogy a film nagy port kavart, tekintve a sztár főszereplőket, akik között ott van Adam DeVine (Tökéletes hang), Pierce Brosnan (Mamma Mia!), Nina Dobrev (Vámpírnaplók) és Ellen Barkin (Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik).

A Szélhámos rokonok a bankigazgató Owen Browningot (DeVine) követi, aki az esküvőjét tervezi régi szerelmével, Parkerrel (Dobrev). Amikor azonban Owen bankját a tervezett esküvőjük hetében kirabolják, a férfi gyanút fog, hogy ennek valami köze van leendő apósához, aki épp most érkezett a városba.

Hogy még vadabb legyen a helyzet, a rablók, akikkel Owen találkozik, nem mások, mint a „Szellembanditák" nevű hírhedt tolvajcsoport, ami azt jelentené, hogy Parker szülei sokkal veszélyesebbek, mint azt ő valaha is gondolta volna. És bár ez komolyan hangzik, a szövevényes háló a filmben egy sor vidám jelenetet eredményez, szóval a nevetőizmaid is rendesen meg lesznek tornáztatva.

A neves főszereplők mellett a Szélhámos rokonok további nagy neveket is felvonultat: Michael Rooker (The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag), Poorna Jagannathan (Én még sosem…), Richard Kind (Megőrülök érted), Julie Hagerty (Elveszve Amerikában) és Blake Anderson (A munka hősei).

Arról nem is beszélve, hogy a romantikus komédia producerei DeVine, Allen Covert (Kellékfeleség) és Adam Sandler (Nagyfiúk) voltak, a rendezője pedig Tyler Spindel (A másik Missy, Father of the Year).

Nyitókép: Profimédia

Forrás: Pure Wow