Ambika Mod és Leo Woodall a One Day egyik jelenetében

Ezért hagyta ott majdnem Ambika Mod a One Day-sorozat forgatását

Sokan emlékezhetnek a One Day filmfeldolgozására Anne Hathaway főszereplésével és különböző brit akcentusaival. A történetet − amely David Nicholls bestseller regényén alapul − azonban ismét feldolgozták, ezúttal tévésorozat formájában a Netflix számára.


A főszerepekben a Fehér Lótuszból ismert Leo Woodall és az Ez fájni fogból ismert Ambika Mod látható, a sorozat Dexter és Emma életét követi nyomon, ahogy életük minden egyes évében egyre közelebb és távolabb kerülnek egymástól. És bár mindkét színészt alakítását dicsérik, Ambika megosztotta, hogy a forgatás alatt nagyon közel állt ahhoz, hogy kilépjen a sorozatból.

A Leóval való közös munkáról a Reign podcastban beszélt:

Leóval az olvasópróbán találkoztam, és ő volt a második Dexter, akivel együtt olvastam a szöveget. Annyira pimasz és bájos, nyitott és melegszívű volt azonnal, hogy a jeleneteket könnyűnek és játékosnak éreztem, és azt hiszem, ez ritka.
Azt hiszem, ha rossz szereposztás lett volna, sokkal nehezebb lett volna. Ezt nem lehet megjátszani, és nagyon hálás vagyok, hogy olyan színészpartnerem volt, mint Leo. Mindketten hasonló dolgokon mentünk keresztül. Ez a sorozat sokkal nagyobb volt, mint bármi, amit valaha is csináltunk korábban, és azt hiszem, mindketten nagyon hasonlóan éreztünk a vállalkozással kapcsolatban

− folytatta.

One Day | Official Trailer | Netflix

De azt is hozzátette, hogy partnerének köszönheti, hogy a forgatás alatt is a földön maradt, és amikor kételkedett magában, ő mindig ott volt, hogy támogassa. Majd hozzátette:

Mindketten nagyon nyíltan kommunikáltuk, amikor nem éreztük úgy, hogy a dolgok jól mennek. Talán én jobban hangoztattam, mint ő, mert egy időben minden jelenetből úgy jöttem ki, hogy »Ó, egy kibaszott szar színész vagyok, kurvára ki kéne lépnem, utálom magam«.
Ő ilyenkor mindig nagyon támogatóan volt jelen, remélem, hogy ez fordítva is így van. Jó volt, hogy volt egy ilyen ember, mert színészként nem biztos, hogy mindig ilyen a partnered

− fűzte hozzá.

A Netflix-sorozat máris hatalmas sikert aratott, a hírek szerint nem csak a 3. helyen debütált a streaminszolgáltató globális top 10-es listáján, amikor megjelent, de 5,3 millió megtekintést is hozott a megjelenés első négy napjában. Ha még nem láttad, itt a kiváló hétvégi program!

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: KProfimedia