Édes magnóliák, jelenetkép

Az 5 legjobb sorozat, amit most a Netflixen találsz

Ha már végignézted az összes Netflix-sikert, valószínűleg új streaming-lehetőségeket keresel. Segítünk!


Szerencsére rengeteg film és sorozat közül választhatsz a Netflixen, ami a népszerű címeket aszerint rangsorolja, hogy ki mit néz. Olvass tovább a Netflix jelenleg legnépszerűbb műsoraiért!

​1. Édes magnóliák

A Sherryl Woods bestseller-sorozatán alapuló Édes magnóliák három legjobb barátnő − Maddie (JoAnna Garcia Swisher), Helen (Heather Headley) és Dana Sue (Brooke Elliott) − történetét követi, akik soha nem hagyták el dél-karolinai szülővárosukat. A sorozatban a felnőttkor hullámhegyein és hullámvölgyein navigálnak.

​2. Briliáns elmék

Meghan Markle jogi drámájának, a Briliáns elméknek az első nyolc évadát meg tudod nézni a Netflixen. A sorozat középpontjában egy Harvey Specter (Gabriel Macht) nevű vállalati ügyvéd áll, aki kénytelen alkalmazkodni, amikor új partner csatlakozik a céghez.

​3. Ellenállhatatlan kísértés

Az Ellenállhatatlan kísértés című népszerű társkereső valóságshow nemrég tért vissza ötödik évadával a Netflixen. Az előző évadokhoz hasonlóan a legújabb rész is egy csapat vonzó szinglit követ, akik egy távoli szigetre kerülnek, és lehetőséget kapnak arra, hogy 100 ezer dollárt nyerjenek. Az egyetlen szabály? Nem léphetnek intim kapcsolatba a többi versenyzővel − különben az Alexa-szerű hanggép, Lana levonja a nyereményből az összeget.

​4. Az igazság ára

A Michael Connelly bestseller regényei alapján készült Az igazság ára (a második évad most jelent meg) egy ravasz védőügyvédet követ, aki Lincoln Navigatorjából dolgozik, és Los Angelesben vállal ügyeket.

​5. Vaják

A Vaják harmadik évadának első fele már streamelhető a Netflixen. A sorozat főszereplője Henry Cavill, mint Ríviai Geralt, a szörnyvadász, aki természetfeletti erejével veszi fel a harcot boszorkányokkal és szörnyekkel.

Nyitókép: Profimedia

Forrás: PureWow