valaki egy laptopot tart a kezében amin a Netflix van bekapcsolva

Mostantól betekinthetsz a Netflix kulisszái mögé!

Téged érdekel, hogyan készülnek a világ legnagyobb streaming-szolgáltatójánál a különböző sorozatok és filmek? Ha igen, akkor van egy jó hírünk, a Netflix ugyanis bejelentette a legújabb kiegészítését: a Tudum használatával betekinthetünk az oldal sajátgyártású sorozatainak és filmjeinek hátterei mögé.


Az új funkció segítségével kiélhetjük minden kíváncsiságunkat, és megtudhatjuk, hogyan zajlik egy forgatás, milyen a színészek munkamorálja, mennyi ideig tartanak a megbeszélések, mindemellett pedig első kézből értesülhetünk a legfrissebb információkról.

A Netflix nem titkolt célja, hogy a Tudummal közelebb hozzák a vállalatot az előfizetőkhöz, továbbá, hogy a belsős munkafolyamatokba és feladatokba betekintést engedjenek a nézőknek.

A platformon láthatunk majd exkluzív interjúkat színészekkel és rendezőkkel, megtekinthetünk kulisszák mögötti eseményeket összevágva, a videós tartalmak mellett pedig extra cikkeket olvashatnunk újdonsült sztárok eddigi életéről és a stáb mindennapjairól. A műsorokban elrejtett utalásokról és meglepetésekről itt hullik majd le a lepel a Hypebeast cikke szerint, valamint kedvenc sorozataink folytatásáról is kapunk némi információt.

Annak érdekében, hogy mindenképp kedvünkre való tartalmakat fogyaszthassunk, a Tudumot párosítani lehet a Netflix-profilokkal, így olyan reklámokat és ajánlásokat kaphatunk, amik a stílusunknak és érdeklődésünknek leginkább megfelel.

Nyitó: Unsplash/Giordano Rossoni