Normális emberek, jelenetkép

Tényleg jöhet a Normális emberek folytatása?

Sally Rooney bestseller regényének BBC-adaptációja nagy népszerűségre tett szert, így amikor a főszereplők pár hónapja egy lehetséges folytatásról beszéltek, a rajongók nagyon megörültek.

A Normális emberek című sorozat női főszereplője, Daisy Edgar-Jones májusban megosztott egy fotót magáról és a férfi főszereplőről, Paul Mescalról, az alábbi kommenttel:

„Van néhány hírünk, amit meg kell osztanunk!!! Figyeljétek ezt a helyet!”

Hamarosan felröppentek a pletykák, hogy a két színész újra összeáll a sorozat folytatásban. Edgar-Jones a Times-nak adott interjújában nemrég a szerep újbóli eljátszásának lehetőségéről beszélt.

„Még mindig a Normális emberekről vagyok ismert. Sokat jelentett az embereknek, és nekem is sokat jelentett. Úgy érzem, a Normális emberek 100%-ban elkényeztetett. Ha az ideális szerepemet, világomat, filmesemet, írómat lehetne kívánni, minden benne volt. Minden karrier során kapsz néhány olyan munkát, ami igazán varázslatos, és igen, akkor újra keresed ezt az érzést. Ezt nehéz felülmúlni”

– fogalmazott.

A BBC News-ban a Twisters című új filmjét népszerűsítő szereplése során a színésznő ismét a sorozat iránti szeretetéről beszélt és megerősítette, hogy ha valaha is elkészülne a Normális emberek folytatása, ő teljes mértékben benne lenne.

„Imádom ezeket a karaktereket. Csodálatos lenne újra felfedezni őket.”

(Marie Claire UK)

Nyitókép: Hulu