Normális emberek, jelenetkép

Jön a Normális emberek folytatása? Paul Mescal és Daisy Edgar-Jones elárulta magát

A 2020-as évet két dolog határozta meg: egy világméretű járvány és a valaha volt legnagyobb szerelmi történet, amely a képernyőnkre került. A Normális emberek elsöprő sikert aratott, és elindította Daisy Edgar-Jones és Paul Mescal karrierjét – hatására sokunk számára a bezártságot a saját frufrunk levágása és a láncos nyakláncok utáni vágyakozás határozta meg.



És bár azt hihettük, hogy a sorozat szívszorító, függőséget okozó világát örökre magunk mögött hagytuk, négy évvel később a két sztár most egy nagyszabású hírrel kecsegtetett. Még nem erősítették meg, de úgy tűnik, hogy a régóta várt Normális emberek 2. évada valóban megtörténhet.

A második évadról szóló pletykák a hét elején kezdődtek, amikor Edgar-Jones egy Instagram-sztorit posztolt sorozatbeli társával, Paul Mescallal. A fotón a páros a kamerába mosolygott, békejelet mutatva – vagy ez egy kettes szám?

Van néhány hírünk, amit meg kell osztanunk!!! Figyeljétek a helyet

– írta a színésznő a képhez.

A dolgok még gyanúsabbá váltak, amikor az Element Pictures, a sorozat mögött álló produkciós cég újraosztotta a fotót.

Nem lehetünk biztosak benne, de úgy tűnik, hogy készülhet a Normális emberek második évada – és ez minden rajongónak nagy hír.

​Mi történt a Normális emberek 1. évadában?

Ha tényleg kapunk egy második évadot a Normális emberekből, akkor gyorsan frissítsük fel, mi történt az első évadban.

A minisorozat Sally Rooney szeretett regényének adaptációja volt, és Marianne-t és Connell-t követte végig a valószínűtlen tini szerelmespártól a fiatal felnőttkorban szerencsétlen párként töltött időszakig.

Norm\u00e1lis emberek, jelenetk\u00e9p

Fotó: Hulu

Annak ellenére, hogy évekig tartó félreértések és elszalasztott lehetőségek után végre összejöttek, kapcsolatuk nem ért jó véget. Az utolsó jelenetben a pár úgy dönt, hogy elválnak útjaik – legalábbis egyelőre. Connell New Yorkba megy, hogy kreatív írói mesterképzést végezzen, míg Marianne azt tervezi, hogy Dublinban marad.

Az utolsó epizód mindannyiunk szemébe könnyeket csalt – de a történetnek ezzel együtt volt egy igazi vége érzése. Szóval... miről szólna egy második évad?

​Mi történne a Normális emberek 2. évadában?

A Normális emberek lehetséges második évadáról egyelőre semmit sem tudunk, de azt tudjuk, hogy nem lenne forrásanyag, mivel Rooney sosem írt folytatást a regényhez. Viszont lenne értelme, hogy a sorozat néhány évvel később folytatódjon – talán Connellt azután érnénk utol, hogy befejezte az MFA-ját?

Csak ki kell várnunk, és meglátjuk!

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Hulu