One Day, jelenetkép

Ki volt Justin Eely, akinek a One Day című sorozatot dedikálták?

A One Day című 14 részes Netflix-sorozat meg fog változtatni valami benned. A széria Dexter Mayhew és Emma Morley szerelmi történetét követi nyomon és David Nicholls 2009-es bestsellere alapján készült.


A főszerepekben Leo Woodall-lal (A fehér lótusz) és Ambika Moddal (Ez fájni fog), a One Day hihetetlenül átélhető, szívmelengető és elgondolkodtató látlelet egy 20 évet átívelő szerelmi történetről. A sorozat 1988-tól 2007-ig minden évben ugyanazon a napon jelentkezik be, a nézők szeme pedig garantáltan nem marad szárazon.

De a könnyeken keresztül talán te is észrevetted a stáblista végén megjelenő dedikációt, ami sok rajongót elgondolkodtatott, hogy vajon ki is az a Justin Eely, és miért neki dedikálták a sorozatot?

​Ki volt Justin Eely?

Justin egy Londonban élő finishing editor (ők azok, akik a produkció utolsó részének technikai szerkesztését végzik, mielőtt az megjelenik) volt, aki a One Dayen is dolgozott, és valószínűleg kulcsszerepet játszott abban, hogy a sorozat olyan sikeres lett.

One Day, jelenetk\u00e9p

Fotó: Profimedia

Az IMDb szerint Eely korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint A korona, a Megszállottak viadala (Killing Eve), a Testek és az Asteroid City, és az IMDb szerint több mint 20 évig dolgozott a film- és tévéiparban, több mint 100 produkcióban.

Justint nagyon szerették az iparágban, egy korábbi munkaadója azt mondta róla, hogy „bárki szívesen látná a csapatában", és hogy szerette „a sok kreatív emberrel való együttműködés folyamatát, akik a műsorok befejező fázisában meglátogatták a szerkesztőségét".

A hírek szerint szomorúan hagyta hátra párját és lányát.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Profimedia