One Day, Ambika Mod, Leo Woodall, jelenetkép

Van egy kulcsfontosságú jelenet a One Day-ben, aminek forgatását ki nem állhatta Leo

David Nicholls bestseller regényének, az One Daynek tévés adaptációja nemrég debütált a Netflixen, és máris hatalmas sikert aratott.


Bár Emma és Dexter szerelmi története a 2011-es, Anne Hathaway főszereplésével készült filmnek köszönhetően ismerős lehet az ezredfordulósok számára, a streaming platformon keresztül új közönségre talált − és ezzel egyidejűleg Leo Woodallt és Ambika Modot is a magasságokba repítette.

A színészek korábban már több nagyszabású projekten is dolgoztak − Leo A fehér lótusz második évadának főszereplője volt, míg Ambika az Ez fájni fogból lehet ismerős −, de a forgatás alatt nem mindig mentek simán a dolgok. Ambika nemrég bevallotta, hogy majdnem kilépett a sorozatból, és hozzátette:

Ez sokkal nagyobb volt, mint bármi, amit bármelyikünk is csinált korábban, és azt hiszem, mindketten nagyon hasonlóan éreztünk a vállalkozással kapcsolatban.

Az Elle UK-nak adott interjújában Leo azt is bevallotta, hogy van egy kulcsjelenet, amit különösen nehéz volt leforgatni. Bár a skót hegyekben játszódó jelenetük nagyon festői pillanat volt − és a történet fontos része −, kiderült, hogy a színfalak mögött nem mentek olyan jól a dolgok.

Leo megosztotta:

A legnehezebb jelenet számomra az Edinburgh-i Arthur's Seaten forgatott rész volt. Ennek a nagy majdnem hegynek a tetején voltunk, és nekem ételmérgezésem lett. Szóval az egész jelenetet úgy kellett leforgatnunk, hogy nem éreztem túl jól magam. De nem jöhettem le a hegyről, mert akkor az egész napot elveszítettük volna. Szóval végig kellett csinálnom.

A sajnálatos betegség ellenére Leo remek teljesítményt nyújtott. A One Dayt sokan dicsérik, és a megjelenése utáni első négy napban elképesztő, 5,3 milliós nézettséget könyvelhetett el.

Forrás: Marie Claire UK

Nyitókép: Profimedia