A One Day-sorozat sztárjai

Így alakult ki a kémia a One Day-sorozat sztárjai között

Már most biztos, hogy a 2024-es év legtöbbet emlegetett sorozata a bestseller regény alapján készült One Day-sorozat, mely nemrég debütált a Netflixen. A sorozat sikerének egyik fő oka a szereplők között vágható kémiai feszültség, amit most el is árultak, hogyan alakítottak ki egymás között.


A bestseller regény alapján készült sorozat két egyetemi barát, Emma Morley és Dexter Mayhew 20 évét követi nyomon, és minden egyes részben egy új év július 15-ét láthatjuk.

A sorozat sztárjai, Leo Woodall (Dexter Mayhew) és Ambika Mod (Emma Morley) egyértelműen sztárrá váltak, és az előrejelzések szerint mindkettőjüket jelentős díjra fogják jelölni. Ez pedig részben a képernyőn is átütő erős kémia általi remek alakításuknak köszönhető.

„Én a kreatív kémia kifejezést használom”

– mondta Mod a Vougnak adott interjújában.

„Leóval nagyon-nagyon könnyű volt együtt dolgozni. Mivel nagyrészt kronologikusan forgattunk, előnyünkre vált, hogy Emma és Dexter kapcsolatát a saját barátságunk növekedésével párhuzamosan építettük, így hagytuk, hogy ez természetes módon történjen. És forgatókönyv annyira jó volt, hogy minden csak úgy áramlott.”

A kezdetek

„A forgatás előtti napon találkoztunk egy kávéra, ami aztán egy gin-tonikba torkollott ebédidő körül, csak azért, hogy beszélgessünk”

– mondta Woodall a Variety-nek adott interjújában, mikor a sorozaton kívüli barátságukról kérdezték.

„Elég hamar rájöttünk, hogy tudunk majd egymásra számítani, és szerencsések voltunk, hogy korán összekovácsolódtunk. Ez sokkal könnyebbé tette a munkát. Azt hiszem, talán a barátságunk ment át a képernyőkre is.”

Nem csak a sorozat története, de a két főszereplő barátságának kialakulása is szép. A One Day-sorozata már megtekinthető a Netflixen.

Előzetes:

Nyitókép: Instagram