kate middleton, stílus

Katalin hercegné csak úgy ragyog ebben az újrahasznosított ruhában

Úgy tűnik, van egy gyenge pontja a walesi hercegnének, mégpedig az apró pöttyös ruhák!

Kate Middleton legújabb ruhája tökéletes választás a nyári hónapokra. A 41 éves hercegné kedden útnak indult az angliai Southamptonból, hogy megnyisson egy úttörő lakóközpontot, a Hope Street-et.

A létesítmény célja, hogy az igazságszolgáltatási rendszer valamely intézményét megjáró nőknek legyen lehetőségük otthoni környezetben találkozni gyermekeikkel.

A Hope Street-et megtervező nőjogi egyesület projektje egyelőre egyedülállónak számít az Egyesült Királyság területén belül. A központ alternatívát nyújt azon nők számára, akik minden bizonnyal biztonságos szállás és életkörülmények hiányában börtönbe kerülnének.

Katalin időtálló stílusát először múlt évben, a Wimbledon-kupán csillogtatta meg és hasonlóan a tavalyi évhez, öltözékét a hercegnő egy fehér tűsarkúval tette teljesség – bár az elegáns napszemüvegét idén úgy tűnik, otthon hagyta.

Wales hercegnéje az előző évben egyre gyakrabban építette be öltözékébe a játékos, pöttyös mintát. Legutóbb múlt hétfőn, az ország harmadik legnagyobb ranggal bíró kitüntetése, a Térdszalagrend az éves ünneplésén esett a választása a pöttyös mintára, melyet a hagyomány szerint a windsori kastélyban tartottak meg. A blézerektől kezdve az ikonikus fülbevalókon át a piros körömlakkig, Katalin a feszes szabású ruháival és a legújabb pöttyös trenddel magabiztosan csiszolja jellegzetes stílusát.

Erzsébet királynő halálát követő beszédében Károly király bejelentette, hogy fia, Vilmos herceg kapja meg a walesi herceg, menye, Kate pedig a walesi hercegné titulust. Bethan Holt a Daily Telegraph divathírekkel foglalkozó vezető igazgatója szerint a hercegné legújabb választásai egy teljesen új gondolkodásmódról árulkodnak. Meglátása szerint Kate kezdi beleélni magát a titulussal járó szerepbe, öltözködési döntései pedig kiválóan tükrözik a kifinomult hatalmat.

Nyitókép: Getty Images

Forrás: People