Katalin hercegné és Vilmos herceg

5 ruhadarab Katalin hercegné szekrényéből, melyeket rendszeresen újrahasznosít​

Katalin hercegné valószínűleg a világ összes márkájától tonnaszámra kaphatná a legújabb darabokat, ő sokszor mégis az újrahasznosítás mellett dönt. Szettjeit különböző helyekről válogatja, így bárki követheti a királyi személy példáját. Íme 5 többször látott darab a hercegné ruhái közül.


1. Chanel kabát

A napokban Vilmos walesi herceg és felesége Amerikába látogattak, ahol a fontos hivatali kötelességeik mellett jutott idejük egy kis szórakozásra is. Szabadidejükben egy bostoni NBA-meccsre mentek el, melyre a hercegné egy 90-esévekbeli Chanel dzsekit vett fel. Korábban a darabot egy, a Queen Elizabeth Olympic Parkban tett látogatása során is felvette.

2. Jenny Packham ruha

Katalin hercegn\u00e9 \u00e9s Vilmos herceg

Fotó: Getty

A következő szett első megjelenéséhez pár évet vissza kell ugrani az időben, hiszen Katalin hercegné 2011-ben a Kensington-palotában egy csillogó, rózsaaranyszínű ruhában jelent meg, majd öt évvel később úgy döntött, újra előkaparja a ruhát a szekrénye mélyéről. 2016-ban egy norfolki gálaestre utazott el benne, ami pedig a ruha különlegessége, hogy a hercegné egyik kedvenc tervezője, Jenny Packham készítette.

3. Roksanda ruha

Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy Katalin hercegné több szempontból is követi a néhai II. Erzsébet királynő stílusszabályait. Ez legfőképp az élénk színek választásában jelenik meg. Ez az inspirációgyűjtés volt megfigyelhető az idei jamaikai körútján is, ahol a királyi személy egy élénksárga Roksanda ruhában tűnt fel a közönség előtt.

A szemfülesek rájöhettek, hogy ugyanezt a darabot választotta a wimbledoni női egyéni trófea átadására is.

4. Alexander McQueen kabát

Katalin hercegn\u00e9 \u00e9s Vilmos herceg

Fotó: Getty

A piros Alexander McQueen kabát először egy 2020-as kórházi látogatás során bukkant elő Middleton ruhatárából, majd pár hónappal később egy téli összeállítás részeként is megállta a helyét. A márka egyébként kifejezetten közel áll a hercegnéhez, hiszen az ikonikus esküvői ruhája is onnan volt beszerezve — olvashatjuk az Independent cikkében.

5. Zara blézer

Katalin hercegn\u00e9

Fotó: Getty

Végezetül pedig egy több ember számára elérhető ruhadarab. A hercegné a fehér blézerét a Zara egyik üzletéből vásárolta még 2016-ban. Ezt a felsőt egy évvel később a Docklands Sailing and Watersports Centre-ben tett látogatására vette fel, ahova egy kicsit tengerész stílusúra emlékeztető összeállítást szeretett volna bemutatni magán.

Nyitókép: Getty