Katalin és György

Félre a Barbie-rózsaszínnel, Katalin hercegné ruhái ezt a színt népszerűsítik

Margot Robbie Barbie-filmjének sajtókörútja óta a rózsaszín elkerülhetetlen az üzletekben és az utcákon is. Katalin hercegné azonban nem adta meg magát a jelenlegi trendnek és ruháival egy teljesen más árnyalatot tett meg a szezon színjének.


Bár a hírességek nagy része is beállt a sorba és a rózsaszínt részesítik előnyben idén nyáron, Katalin hercegné az idei szezonban egy szín mellett állt ki és annak árnyalatait viseli azóta is. Ez pedig nem más, mint a zöld.

A zöld mondhatni hivatalosan is a királyi család színe lett 2023 nyarára. Katalin hercegné az elmúlt hónapokban a legtöbb különleges alkalomra ezt a színt viselte.

Katalin hercegn\u00e9 lime ruh\u00e1ban a tenisztorn\u00e1n.

Getty


A hétvégén a walesi hercegnő nem egy, hanem két zöld ruhát is viselt, amikor Wimbledonban járt. A tenisztorna 13. napján egy lime-zöld midi ruhát viselt a Self Portrait tervezőjétől, míg a 14. napon egy smaragdzöld, Roland Mouret által készített ruhát választott.

Katalin hercegn\u00e9 z\u00f6ld ruh\u00e1ban a tenisztorn\u00e1n.

Getty


Katalin hercegné idén összesen háromszor jelent meg Wimbledonban, és minden egyes alkalommal zöldet viselt. A torna korábbi szakaszában, a második napon a hercegné egy zöld blézert viselt fehér szoknyával, amit sokan Diána hercegné előtti tisztelgésnek tulajdonítottak.

Katalin hercegn\u00e9 menta z\u00f6ld bl\u00e9zerben \u00e9s feh\u00e9r szokny\u00e1ban

Getty

Az mostanra már egyértelmű, hogy a hercegné kedveli a zöld színt és annak különböző árnyalatait és meg kell hagyni, nagyon jól áll neki. Tehát ha te is unod a Barbie-rózsaszínt, ne csüggedj! A hercegné behozta nekünk a zöldet!

Nyitókép: Karwai Tang/WireImage

(Marie Claire)