Katalin és György

Katalin hercegné veszélyeztetett terhességéről osztott meg őszinte részleteket

Katalin, Wales hercegnéje az egyik legtöbbet emlegetett nő a világon, akiről mindig szívesen olvasunk, legyen szó akár a divatnyilatkozataitól vagy a nyilvános szerepléseiről.


A legtöbbet talán azért beszélünk róla, mert háromgyermekes anyuka, aki nyíltan beszél a szülői lét nehézségeiről, és a terhességéről is. Mindhárom terhessége alatt Hyperemesis Gravidarummal, a reggeli rosszullét egy akut formájával küzdött, ami miatt kórházba kellett szállítani.

A szakértők szerint Vilmos herceg aggódott emiatt, és állítólag ez a kockázat és Katalin egészsége volt az egyik fő oka annak, hogy a walesi hercegi pár úgy döntött, hogy György herceget Katalin kórházban hozza világra, és nem otthon, mint ahogy a királyi családban szokás.

Kórházban akarnak lenni a legjobb felszereltség és ellátás miatt, ha bármilyen komplikáció lépne fel

– magyarázta annak idején Victoria Arbiter, az ABC News királyi szakértője, majd kijelentette, hogy „Katalint veszélyeztetett terhesnek lehet tekinteni".

Gy\u00f6rgy, Lajos, Katalin, Sarolta \u00e9s Vilmos

Fotó: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

Ami Vilmost illeti, hozzátette, hogy „a legfőbb gondja Katalin és a baba egészsége lesz".

A hercegné nyíltan beszélt akut reggeli rosszulléteiről és arról, hogy Vilmos herceg is szenvedett, a walesi herceg pedig a hírek szerint „tehetetlennek" érezte magát a helyzet miatt.

Nagyon súlyos reggeli rosszulléteim vannak, szóval nem vagyok a legboldogabb terhes ember. Sok embernek még rosszabb, mint nekem, de mindenképp kihívás volt. Nem csak nekem, hanem a körülöttem lévő szeretteimnek is − és azt hiszem, ez a lényeg −, hogy a terhesség, az újszülött és az ehhez hasonló dolgok mindenkire hatással vannak a családban

− magyarázta Kate Giovanna FletcherHappy Mum, Happy Baby című podcastjében.

Azzal folytatta, hogy Vilmos nem érezte úgy, hogy tudna bármiben segíteni, és mindenkinek nehéz látni, ahogy szenvedsz, anélkül, hogy bármit is tehetnének érte.

Nagyon beteg voltam. Nem azt ettem, amit kellett volna − de a testem mégis képes volt minden jót kivenni a testemből, és új életet növeszteni, ami szerintem lenyűgöző

− folytatta.

Nyitókép: Karwai Tang/WireImage

Forrás: Marie Claire