Katalin hercegné és Vilmos herceg

Katalin walesi hercegné ezzel a stílusos kabáttal küzd a januári hideg ellen

Múlthéten Vilmos herceg és felesége ismét munkába álltak és részt vettek néhány hivatalos eseményen. Ezeken a hozzájuk méltó stílusossággal jelentek meg, viszont volt egy ruhadarab, mely azonnal megtetszett a rajongóknak. Ez nem volt más, mint Katalin walesi hercegné divatos kabátja.


Az első hivatalos esemény, amin a hercegi pár megjelent idén, a Royal Liverpool University Hospital eseménye volt. Ott először köszönetet mondtak az egészségügyi dolgozók eltökélt és odaadó munkájáért, később pedig körbevezették őket az intézményben. Kötelező feladataik mellett még fotózkodni is volt idejük és néhány kérdésre is válaszoltak a rajongóknak és a sajtónak.

Ekkor történt, hogy egy újságíró Harry herceg nemrég megjelent Spare című könyvéről kérdezte a sztárvendégeket. Teljesen érthető módon Vilmosék erre nem voltak felkészülve, éppen ezért egy nagyon semleges reakció követte a kérdést. Egy korábbi cikkünkben el lehet olvasni, mi történt ezek után.

Katalin hercegnéék stílusa természetesen kifogástalan volt, de nem lehet szó nélkül elmenni a hercegné megjelenése mellett. A rendezvényre Middleton egy tengerészkék ruhát választott az egyik kedvenc márkájától, a Cefinntől. Ehhez kiegészítőnek egy hasonló árnyalatban pompázó övet, valamint egy magassarkú cipőt választott.

Na de a januári hideget nem lehet kibírni egy extra réteg nélkül, a kabátválasztása pedig minden jelenlévőt levett a lábáról. Egészen pontosan egy Holland Cooper által tervezett hosszított, laza sziluettet biztosító, elegáns gallérral ellátott kabátról van szó, amit arany gombokkal díszítettek.

Szerencsére a darab azóta is megvásárolható, viszont az esemény után valószínűleg nagyon gyorsan elkapkodják majd minden áruház kínálatából. Érdemes lecsapni az utolsó darabokra, amíg még van rá lehetőség.

Forrás: Marie Claire