Katalin és Vilmos 2011-ben Calgaryban

Katalin stílusa sokat változott − ezeken a régi képeken meg fogsz lepődni

Katalin hercegné ismert arról, hogy szeret többféle ruhát viselni, de ilyet még nem láttunk rajta.Van, amikor egy elegáns Zara vagy Alexander McQueen blézert visel, amelyet egy szabott nadrággal vagy szűk farmerrel és egy pár hegyes tűsarkú cipővel kombinál. Máskor a „nappali ruháját", egy Rixo vagy Alessandra Rich hosszú ujjú midi ruhát, amely jellemzően nyomtatott vagy élénk egyszínű, szintén hegyes tűsarkú cipővel párosítva. És van a „teljes hercegné" szett, amikor Jenny Packham vagy a Vampire's Wife lenyűgöző ruháját viseli.

Így amikor a Hello! előkotort néhány fotót 2011-ből, amelyeken Katalin egy igazi cowboykalapot és egy western stílusú övet visel, kicsit leesett az állunk.

Pedig igaz: amikor ő és Vilmos herceg nem sokkal a 2011-es esküvőjük után a kanadai Alberta tartománybeli Calgaryban jártak, a BMO Centre-ben tartott kormányfogadáson megálltak egy rodeó-bemutatóra.

Vilmos \u00e9s Katalin 2011-ben a hagyom\u00e1nyos Calgary esem\u00e9nyeken

Fotó: George Pimentel/WireImage

Ezen a napon Katalin fehér cowboykalapot, mintás, díszes galléros, fehér gombos inget és egy szűk farmert viselt, amelyet egy statement övvel egészített ki. Vilmos szintén a country western megjelenést öltötte magára egy hozzá illő fehér cowboykalappal, egy kockás kék-zöld inggel, kék farmerrel és egy egyszerű barna övvel.

Másnap aztán az újdonsült cambridge-i herceg és hercegné szemtanúja volt a Calgary Stampede parádénak. Mindketten ismét fehér cowboykalapot viseltek, Vilmos pedig mintha megismételte volna az előző napi öltözékét.

Vilmos \u00e9s Katalin m\u00e1snap a Calgary Stampede par\u00e1d\u00e9n

Fotó: George Pimentel/WireImage

Katalin egy egyszerű fehér blúzra cserélte a felsőjét, a farmerját pedig egy bakancsos nadrágra, amelyet egy pár csizma fölött viselt, olyan igazi cowgirl kinézetet alkotva magának, amire nem is számítottál.

Kicsit olyan érzésünk van a képeket nézve, mintha Dolly Partont és Carrie Underwoodot csináltak volna magukból.

Nyitókép: George Pimentel/WireImage

Forrás: Marie Claire