Katalin hercegné bordó ruhában áll karácsonyfák előtt

Ezek voltak Katalin hercegné legnépszerűbb ruhái 2022-ben

Az Alexander McQueen kabátruhától a sárga nyolcvanas évek ihlette ruháig ezek voltak azok a királyi megjelenések, amelyeket Katalin hercegnőtől idén a legtöbbször kerestünk.


A hercegné a királyi turnékkal és rengeteg kötelezettséggel teli naptárában sűrű 2022-es évet tudhat maga mögött és a ruhatára bőven megfelelt az elvárásoknak.

A színes ruháktól kezdve a vintage ihlette megjelenéseken át a komor fekete gyászruhákig Katalin stílusa jellegzetesen csiszolt volt egész évben, akár csak egy gyémánt.

De mely ruhák keltették fel leginkább az emberek érdeklődését? Voltak az évnek bizonyos napjai, amikor a Google-hoz fordultunk, hogy többet megtudjunk arról, mit viselt Katalin hercegné, lássuk ezeket!

A királynő temetése

A királynő szeptemberi, komor temetésére Katalin egy fekete Alexander McQueen-kabátruhát viselt, széles karimájú kalappal és fátyollal.

A gyöngyöt hagyományosan a királyi család tagjai viselik gyászban, és a hercegné a néhai királynő japán gyöngyös choker nyakláncával egészítette ki megjelenését - amelyet az előző évben Fülöp herceg temetésén is viselt.

A platina jubileum

Az egyik legnépszerűbb ruhája Katalin hercegnének a 2022-es évben a néhai királynő júniusi platina jubileumi ünnepségén viselt pasztellsárga Emilia Wickstead-ruha volt, melyet a Szent Pál-székesegyházban tartott hálaadó istentiszteleten viselt.

Az elegáns ruha mellrész alatt tekervényes részleteket tartalmazott, és Philip Treacy hozzáillő kalapjával, valamint a bahreini gyöngy fülbevalóval párosult - amelyet a néhai királynő 1947-ben kapott nászajándékba.

Bahamák

Kate a márciusi karibi királyi körútra lecserélte a stílusát - bár az útra bepakolt néhány bevált midi ruhát és öltönyt, kicsit kísérletezőbb volt a vintage darabokkal és a szokatlan színekkel is.

Az utazás legkeresettebb ruhája a Bahamákról távozó sárga Alessandra Rich-ruha volt, amit viselt. A puffos ujjakkal, peplum részletekkel és egy masnival az elején a nyolcvanas évek ihlette hangulatot árasztotta - és egészen más volt, mint a sziluettek, amelyekben eddig a hercegnét láthattuk.