Laptop, popcorn, tea és őszi levelek

A legjobb őszi sorozatok, amiket a Netflixen is megnézhetsz

Hivatalosan is beköszöntött az ősz, minden tekintetben. Így eljött az idő, hogy kicsit bekuckózzunk és hangolódjunk a télre. Vedd fel a legvastagabb pulcsid, készíts egy forró csokit, vagy teát és kapcsolódj ki a Netflix legjobb őszi sorozataival!


Szívek szállodája (2000-2007)

A Szívek szállodája sorozatának egyik erőssége az évszakok tökéletes bemutatása. Azon kívül, hogy a karakterek egytől egyig szerethetőek és hamar azonosulni tud velük bármely néző, a két főszereplő Rory és édesanyja Lorelai, képesek varázslatossá tenni még a borongós, szürke, őszi hétköznapokat is.

A sorozat tökéletes választás akkor is, ha nehezen éljük meg az őszi napokat és akkor is, ha imádjuk ezt az évszakot. Ráadásul a Netflix streaming szolgáltatóján könnyedén bármikor megnézhetjük.

A korona (2016-napjainkig)

A királyi család életéről szóló A korona című sorozatnál aktuálisabbat jelenleg nem is tudunk elképzelni. Ráadásul az új évadban már milliók kedvencét, Diána hercegnőt is láthatjuk. A sorozatban a néhai hercegnét Elizabeth Debicki zseniális alakításában láthatjuk.

Szexoktatás (2019-napjainkig)

Bár a Szexoktatás harmadik évada tavaly szeptemberben került fel a Netflix streamingjére, a negyedik évadról egyelőre nincsenek hírek. Erről az évszakról azonban még felnőtt korunkban is sokszor az iskolakezdés ugrik be, így ez a gimisekről szóló, roppant szórakoztató, és egyben komoly társadalmi kérdésekkel foglalkozó sorozat kitűnő választás lehet az őszi, bekuckózós estékre.