Outer Banks szereplői egy fotón

Már a Netflix is megerősítette, hogy érkezik az Outer Banks 4. évada

A Netflix is megerősítette már, hogy mikor érkezik pontosan az Outer Banks 4. évada.


Az Outer Banks sorozata 2020 áprilisában debütált először a Netflixen, és azonnal bombasiker lett a fiatalabbak és a felnőttek körében egyaránt. Ez érthető, hiszen a sorozaban minden van: akció, rejtély, romantika, kaland és megannyi dráma.

A sorozat alapvetően az Észak-Karolinában, pontosabban Outer Banksben élő két csoport - konkrétan a tinédzserek - rivalizálását mutatja be: a felsőosztálybeli „Kooks” és a munkásosztálybeli „Pogues” között.

Az Outer Banksben azonban nem csak osztálykülönbségek okoznak feszültséget, ugyanis mindannyian kincsvadászatba kezdenek, ami rengeteg kalandhoz és akcióhoz vezet.

A 3. évad, amelynek premierje 2023 februárjában volt a Netflixen, majdnem egy teljes film hosszúságú fináléval zárult. Voltak újra egyesülések, új románcok, árulások és rengeteg tétre menő akció.

Bár a banda lezárta a 3 évad alatt felgöngyölített ügyet, a záró epizód utolsó perceiben tettek rá utalást, hogy lesz egy negyedik évad, ez azonban sokáig nem volt biztos. A rajongók mostanra azonban már megnyugodhattak, mert a Netflix is bejelentette már a hivatalos érkezését a sorozatnak.

Mutatjuk, mit lehet tudni a sorozat 4. évadáról!

Mikor érkezik a premier a Netflixre?

A Netflix bejelentette, hogy az Outer Banks 4. évada 2024 őszén érkezik.

Mikor lett hivatalos, hogy érkezik a 4. évad?

2023 februárjában, néhány nappal a 3. évad premierje előtt a Netflix bejelentette, hogy az Outer Banks sorozatot idő előtt megújították a 4. évadra.

Kik szerepelnek majd az új évadban?

Az Outer Banks szereplőgárdája az 1. évad óta kicsit bővült, de még mindig a kedvenceinkkel az élen forgatnak: Chase Stokes (aki John B. Routledge-et alakítja), Madelyn Cline (Sarah Cameron), Madison Bailey (Kiara Carrera), Jonathan Daviss (Pope Heyward), Rudy Pankow (JJ Maybank), Carlacia Grant (Cleo), Austin North (Topper) és Drew Starkey (Rafe Cameron).

Nyitókép: Instagram

(Glamour)