Paul Rudd

Szívhez szóló köszöntést kapott Paul Rudd spinédzserekbeli kollégájától​

A Spinédzserek már közel 30 éves film, a színészek viszont azóta is szoros barátságot ápolnak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Paul Rudd 53. születésnapjára egy olyan szívhez szóló köszöntést kapott egykori kollégájától, melynek láttán nem lehet abbahagyni a mosolygást.


Sokan nem hinnék, de Paul Rudd — akit legtöbben a Marvel-filmek zsugorodó szuperhőseként ismerhettek meg — idén tölti az 53. életévét. Mivel egyáltalán nem látszik rajta a kor, így rendszeresen ugratják ezzel színésztársai és a komikusok is. Ha megnézünk egy húsz évvel ezelőtti képet róla, akkor szinte olyan érzésünk lehet, mintha tegnap készült volna.

Bár sok sorozatban és nagyobb produkciókban is kapott szerepeket karrierjében, egyik legnépszerűbb alakítását talán az 1995-ös Spinédzserekben nyújtotta Josh Lucasként. A történetben elkényeztetett Beverly Hills-i tinikről és különböző középiskolai élményeikről szóló eseményeket kísérhetnek figyelemmel a nézők, melyben a főbb karakterek próbálnak navigálni a felnőtté válás útján.

Bár a film elsősorban Alicia Silverstone szerepére, vagyis Cher Horowitzra koncentrált, Rudd karaktere viszont szépen lassan becsúszott a kedvencek közé. Silverstone abban az időszakban élte karrierjének legsikeresebb napjait, miután hatalmas népszerűségre tett szert az Aerosmith klipjében betöltött szerepe után,

A két kolléga közti szoros kötelék, ami a képernyőkön keresztül is érezhető volt, a való életben egy igaz barátságként létezik mind a mai napig. Bár Rudd és Silverstone a film óta nem játszottak közös alkotásban, továbbra is tartják a kapcsolatot. A férfi születésnapjára egykori munkatársa egy közös videót tett közzé, melyben legjobb barátjaként hivatkozott rá.

Silverstone legközelebb a Senior Year című filmben tűnik majd fel, melybe sajnos barátja nem kapott szerepet, viszont biztosan nosztalgikus érzetű lesz újra iskolai környezetben látni a színésznőt. Az eredeti produkció rajongói évek óta várnak egy folytatásra, ennek viszont még csak halvány reményét sem sugallják sem rendezők, sem pedig a színészek.

Nyitókép: Instagram/paulrudd_

Forrás: Screen Rant