a Peaky Blinders című sorozat főszereplője, ​Cillian Murphy

A tét még sose volt ilyen nagy! —Előzetes érkezett a Peaky Blinders utolsó évadához

A tervek szerint a széria befejező részei 2022 elején fognak debütálni, most pedig végre megpillanthattuk az első kedvcsinálót, amiben több ismert és kedvelt karakter is tiszteletét tette.


Többek közöttCillian Murphy és Tom Hardy karaktere is — Thomas Shelby és Alfie Solomons — jelent meg a színen. A sorozat zárásaként beharangozott évad megjelenését a koronavírus helyzet miatt halasztani kellett, most viszont nagyon úgy tűnik, nem kell olyan sokat várnunk a következő balhéra. A széria forgatókönyvírója, Steven Knight így nyilatkozott:

"A COVID-járvány miatt kényszerűen elhalasztott produkció után a családot rendkívüli veszélyben találjuk, és a tét még soha nem volt ilyen magas."

Közleményében azt is hangsúlyozta, hogy munkatársaival és a színészgárdával eltökélt céljuk, hogy egy nagyon jó sorozatot készítsenek, ehhez pedig elengedhetetlen egy megfelelő lezárás — írta a Hypebeast.

Az évadok befejezése azonban koránt sem jelenti azt, hogy elengedjük kedvenc Birmingham-i gengszter családunkat, hiszen a stúdió ötlete szerint egy egészestés játékfilmmel zárják majd le végleg az eseményeket, és nyitnak meg új kapukat az esetleges spin-off történetek előtt.