Margot Robbie a Barbie című film plakátján

Itt vannak az első fotók Ryan Goslingról a Barbie-film Kenjeként

Erre a pillanatra vártak a rajongók mióta.


Bár Greta GerwigBarbie című filmje csak egy év múlva kerül a mozikba, szerencsére a Warner Bros. szerdán közzétett egy fotót a filmből a türelmetlen rajongók nagy örömére. A képen Ryan Gosling látható Kenként, Barbie (Margot Robbie) narancssárgára szolizott bőrű, platinaszőke, kissé plasztikfiú hatását keltő barátjaként.

Egyelőre a filmmel kapcsolatban csak ez az egy fotó, amit megismerhettünk, a sztoriról nem sokat lehet tudni. Vajon Barbie megunja majd Ken pólótlan, üres viselkedését vagy Ken bebizonyítja majd szeretett nőjének, hogy több van benne, mint a képen is látható, abszurd mennyiségű hasizom? Esetleg Ken összeesküvést sző Barbie ellen, és ő lesz a történet gonosztevője?

Gerwig a Noah Baumbach-val közösen írt forgatókönyvről eddig annyit árult el, hogy egy teljesen más szemszögből fogja megközelíteni a játékbabákat, erősen elrugaszkodva az eddig megszokott feldolgozások stílusától.

A filmben Robbie és Gosling mellett olyan komikusok szerepelnek majd, mint Issa Rae és Will Ferrell, valamint két feltörekvő színész, Hari Nef és Ncuti Gatwa. A pletykák szerint a sok szereplő közül néhányan Barbie és Ken alternatív változatait fogják játszani, de hogy kik, az egyelőre rejtély.

A rajongóknak sajnos még egy évig, 2023. július 21-ig, a film bemutatójáig kell várniuk, hogy megtudják, mire készül Barbie, Ken, na, meg Will Ferrell.

Nyitókép: Instagram