A Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet című sorozat egyik jelenete

Íme minden, amit tudunk a Bridgerton Sarolta királyné spin-offjáról!

A Birdgerton család rajongóinak ez az év maga lesz az álom, hiszen a folytatás mellett egy új spin-off is érkezik. Az új sztoriszál Sarolta királyné életútját és hatalomra jutását mutatja be. Alábbi cikkünkbe összegyűjtöttünk mindent, amit egyelőre tudni lehet az új szériáról.


A Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet című sorozat egyértelműen A Bridgerton család királynéjának életútját mutatja be a nézőknek. Ebbe beletartozik az is, hogyan ismerkedett meg férjével, a királlyal, hogy milyen volt az életük együtt, és miként uralkodott a továbbiakban birodalma első személyeként. A Netflix Valentin-napon tette közzé az első előzetest a sorozatról, mely betekintést enged a várható sztoriba.

A rövid ízelítő elején a címszereplő karakter idegesen ül a hintójában, nemsokkal később pedig találkozik szerelmével. A videóban az is látszik, hogy a két szereplő között szikrázik a levegő. Szerencsére Golda Rosheuvel visszatér a királynéként, a fiatal énjét pedig India Amarteifio kelti majd életre.

Ismerős arcok mellett természetesen teljesen új karakterek is tiszteletüket teszik majd. Corey Mylchreest például az ifjú király lesz, Michelle Fairley pedig Augusta hercegnő bőrébe bújhat — olvashatjuk a PureWow cikkében.

A sorozat Instagram-oldalán több exkluzív forgatási fotót is megosztottak már. Az egyik képen például az ifjú pár látható. A gesztusokból úgy tűnik, hogy a király és a királyné még nagyon a kapcsolatuk elején tarthatnak abban a jelenetben. A férfi éppen a kezét nyújtja, a nő viszont tétovázik és gondolkodik a helyes lépésen.

Előreláthatóan a minisorozat 2023. május 4-én érkezik majd a streaming-szolgáltató oldalára.

Az eredeti történetszál folytatását a készítők elhalasztották. Fő indokaikkal kapcsolatban itt lehet részleteket olvasni. Egy korábbi írásunkban arról is beszámoltunk, hogy a Kate Sharmat alakító színésznő — Simone Ashley — melyik részét utálta legjobban a forgatásoknak.