Vigyél a holdra, jelenetkép

Scarlett Johansson és Channing Tatum új filmje egy nagyszabású űr-romkom

A Vigyél a holdra című filmegy űrutazás körül forog. Scarlett Johansson és Channing Tatum viszi a hátán a történetet, karaktereik a NASA Apollo-11 küldetésének egyes aspektusain dolgoznak − és eközben egymásba szeretnek.


A rendező Greg Berlantiaki a You, a Vörös, fehér és királykék és a Riverdale című produkciókban is dolgozott −a film a klasszikus „az ellentétek vonzzák egymást" romkom, de az 1960-as évek űrversenyében játszódik.

Összegyűjtöttünk mindent, amit eddig tudunk a filmről.

A Vigyél a holdra hivatalos szinopszisa a következő:

Egy marketingvezető és egy NASA-tisztviselő között szikrázik a levegő, miközben az Apollo-11 holdraszállásának előkészületei zajlanak.

vigy\u00e9l a holdra, jelenetk\u00e9p

Fotó: Sony Pictures

Scarlett alakítja a marketingszakember Kelly-t, aki összeütközésbe kerül a NASA munkatársával, Cole Davisszel, miközben az Apollo-11 küldetésre készíti fel az embereit. Először azt látjuk, ahogy Kelly és Cole megpróbálják letagadni vonzalmukat, miközben a nő saját küldetést tűz ki maga elé: a három űrhajós, akik az űrbe mennek, híresebb lesz, mint a Beatles. Szeretjük a valószínűtlen párosításokat, így izgalmas lesz nézni, ahogy Cole egyre jobban felháborodik Kelly ravasz módszerein (miközben beleszeret). De a dolgok bonyolódnak: Kelly-t arra kérik, hogy rendezzen meg egy hamis Holdraszállást. Vajon elárulja Cole bizalmát?

A People-nek adott interjújában Scarlett úgy jellemezte karakterét, mint egy „nagyon modern nőt, aki egy olyan korban él, amikor a nőket alábecsülték. Ő ezt kihasználja, és mindig néhány lépéssel előrébb jár".

Beszélt a film egyediségéről is, és arról, hogy a közönség imádni fogja a „nagy ötlet" jellegét.

Szerintem a közönségnek már régóta nem kínáltak olyan nagyszabású filmet, amely egyszerre vicces, megható és eredeti. Ez egy szórakoztató és friss film. Nagyon büszke vagyok rá az újszerűsége és a terjedelme miatt.

​A Vigyél a holdra szereplőgárdája

Vigy\u00e9l a holdra, jelenetk\u00e9p

Fotó: Sony Pictures

Channing és Scarlett mellett Woody Harrelson (aki egy meglehetősen ellentmondásos karaktert alakít, aki a NASA-nál mozgatja a szálakat), Nick Dillenburg, Anna Garcia, Ray Romano, Noah Robbins, Jim Rash, Colin Woodell, Christian Zuber és Donald Elise Watkins lesznek a szereplők.

​A film megjelenési dátuma

Július 11-én debütál a magyar mozikban, nem sokkal később pedig Apple TV+-on is elérhető lesz.

​A Vigyél a holdra trailere

Forrás: Glamour

Nyitókép: Sony Pictures