Kristin Davis, Sarah Jessica Parker és Cynthia Nixon az And Just Like That című sorozat forgatásán

​Carrie Bradshaw és barátnői még az idén visszatérnek hozzánk

Decemberben mutatják be az új Szex és New York-sorozatot.

Az év végén mutatják be az And Just Like That című Szex és New York spinoffot, írja a BBC. A hírt a HBO Max erősítette meg, a streamingszolgáltatón decemberben debütál a fél világ által annyira várt sorozat. A nagy bejelentéshez egy rövid kísérő videó is érkezett, mely a forgatáson készült. Ebben a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker „néhány szeretett barát" visszatérését ígéri.

Az And Just Like That háza tájáról több szomorú hír is érkezett mostanában. Az egyiket – hogy a Samanthát alakítóKim Cattrall nélkül forog az új szérianélkül forog az új széria – már jó ideje tudtuk, két hete pedig arról írtunk, hogy meghalt Willie Garson, a sorozat Stanfordja, halála előtt is a produkciót forgatta.

Az eredeti Szex és New York sorozat a 90-es évek végétől a 2000-es évek elejéig futott az HBO-n, ez idő alatt számos díjat nyert, köztük hét Emmyt, három Screen Actors Guild Awards-és két Directors Guild of America díjat. A sorozatot két film követte, az első rész 2008 -ban, a második 2010 -ben. A Szex és New York előzménysorozatot is kapott The Carrie Diaries címen 2013-ban, Anna Sophia Robb főszereplésével.