Itt a teljes Szex és New York trailer!

Itt a teljes Szex és New York trailer!

Jövő héten érkezik a legendás Szex és New York folytatása, amihez ma megérkezett a teljes és egyben utolsó trailer, amiben bekukucskálhatunk, hogy zajlik a barátnők élete. Összeszedtünk minden infót, amit eddig tudni lehet!

December 9-én érkezik az HBO-ra a 90-es és 2000-es évek egyik legnagyobb kultsorozata, a Szex és New York felélesztett új folytatása, az And Just Like That. Elképesztő várakozás előzi meg, mi is megírtuk már, hogy Samantha nem szerepel benne, kivel fogják helyettesíteni, és hogy mindenki Sarah Jessica Parker ősz hajával van elfoglalva. Sőt, még az is kiderült, hogy Carrie és Big az eredeti finálé óta először újra Párizsban forgattak.

Ahogy az előzetesből kiderül, szerencsére senki sem vált el, a gyerekek megnőttek, az 50-es éveiket taposó hölgyek pedig még mindig fontos részei egymás életének – kivéve persze Samanthát, akinek a sorsát egyelőre homály fedi. Még Stanford is szerepel benne, a színész már súlyos betegen forgatott, nem sokkal a befejezése után sajnos el is hunyt, így itt láthatjuk Willie Garsont utoljára. Pr-fogásként pedig kivehetjük Carrie Bradshaw híres West Village-beli lakását is az Airbnb-n.

És a lényeg:

Nyitókép: Youtube/HBO Max