A Szexokotatás című sorozat szereplői

A Szexoktatás új előzetese nagy drámát sejtet a befejező évadban

A sorozat utolsó évada jövő héten debütál, meglepetésekből pedig nem lesz hiány.

Másfél éve nem láthattuk Otist és társait, de már csak szeptember 21-ig kell várrnunk a visszatérésükre. Az év elején derült ki, hogy a Netflixen látható sorozat negyedik évada egyben az utolsó is.

Amikor utoljára láttuk a Moordale gimi diákjait, Maeve épp az Egyesült Államokba indult tanulni, Eric és Adam szakítottak, és kiderült, hogy mégsem Jakob Jean gyerekének az apja. Ráadásul a Moordale-t bezárták, miután a diákok fellázadtak az új igazgató által bevezetett korlátozások ellen.

Laurie Nunn, a sorozat készítője elmagyarázta, hogy a diákoknak itt az ideje, hogy a sikeres négy év után leérettségizzenek, és a héten érkezett új előzetesből úgy tűnik, hogy minden bizonnyal egy nagy adag drámára számíthatunk, mielőtt búcsút intenénk a bandának.

A kétperces trailerből megtudhatjuk, hogy a diákok mostantól a Cavendish College-ba járnak. Ha azt hittük, hogy a Moordale szexpozitív és előremutató, az új gimi a napi jógaórától kezdve a saját házi szexterapeutájukig mindennel büszkélkedhet.

Eközben Otis és Maeve a tengeren túlról is tartják a kapcsolatot, de hogy kialakul-e valós párkapcsolat közöttük, az még mindig nagy kérdés.

A Netflix a következőket mondta a Szexoktatás utolsó évadáról:

„A Moordale Középiskola bezárását követően Otis és Eric most egy új határral néz szembe – az első napjuk a Cavendish Sixth Form College-ban. Otis ideges az új klinika felállítása miatt, míg Eric azért imádkozik, hogy ne legyenek megint lúzerek. A Cavendish azonban kultúrsokkot jelent az összes Moordale-i diák számára – azt hitték, hogy progresszívek, de ez az új gimi egy másik szint. Mindennap jóga van a közös kertben, erős fenntarthatósági hangulat, és egy olyan gyerekcsoport, akik azért népszerűek, mert ... kedvesek?!”

A streamingszolgáltató közleényéből kiderül továbbá, hogy Vivet teljesen ledobja a főiskola diákvezérelt, nem versenyzős megközelítése, míg Jackson még mindig küzd, hogy túllépjen Calon. Aimee valami újat próbál ki azzal, hogy művészeti érettségit tesz, Adam pedig azon töri a fejét, hogy vajon a hagyományos oktatás neki való-e.

Eközben az Egyesült Államokban Maeve a tekintélyes Wallace Egyetemen éli álmát, ahol a kultikus író, Thomas Molloy tanítja. Otis epekedik utána, miközben alkalmazkodik ahhoz, hogy nem egyedüli gyerek otthon, és nem ő az egyetlen terapeuta az egyetemen.

Úgy tűnik, drámából tényleg nem lesz hiány, csak azt sajnáljuk, hogy ez az utolsó évad.

(Marie Claire)

Nyitókép: sexeducationésnetflixuk / Instagram