jelenetkép, Szexoktatás 4. évad, Emma Mackey mint Maeve Wiley

Nem fogsz csalódni: itt a Szexoktatás utolsó évadának teljes szereplőgárdája

A Szexoktatás hamarosan újra visszatér a Netflixre a negyedik és egyben utolsó évadával, mi pedig már alig várjuk, hogy láthassuk Otist, Ericet, Maeve-et és társait. Természetesen a régi szereplők mellett új arcokat is köszönthetünk majd, őket is bemutatjuk.


Ha nem követted volna feszült figyelemmel a brit tini-vígjáték-dráma utolsó részét, röviden a történet ott folytatódik, hogy a Moordale középiskola finanszírozás hiánya miatt bezárásra kényszerül, és mindenki megpróbál beilleszkedni a Cavendish Sixth Form College-ba. A Cavendish kultúrsokk a Moordale diákjai számára − azt hitték, hogy progresszívek, de ez már egy másik szint. Eközben Maeve több ezer mérfölddel arrébb éli az amerikai álmot.

A Szexoktatás utolsó évada kétségkívül keserédes lesz, de a szereplők már kinőtték a sorozatot, itt az idő váltani. Csatlakozz hozzánk, hogy a Glamour segítségével beavassunk a Szexoktatás 4. évadának szereplőgárdájába!

​1. Asa Butterfield mint Otis Milburn és Gillian Anderson mint Dr. Jean Milburn

A sorozat középpontjában Otis és az általa tervezett szexklinika megnyitása áll, miután szexterapeuta anyával, Dr. Jean Milburnnel nőtt fel. Mindig is volt egy on/off románcuk Maeve-vel, de vajon most, hogy ilyen messze vannak egymástól fizikailag, mi lesz kettejükkel? Otis és Jean egy imádnivaló új családtagról is gondoskodik majd.

​2. Emma Mackey mint Maeve Wiley

Maeve Wiley minden nehézség ellenére jól boldogul, különösen az iskolában. A negyedik évadban Amerikában folytatja továbbtanulását. Vajon teljes mértékben élni fog a lehetőséggel, vagy a szíve vágyakozni fog valaki után?

​3. Ncuti Gatwa mint Eric Effiong

Szexoktat\u00e1s 4. \u00e9vad, jelenetk\u00e9p, Ncuti Gatwa mint Eric Effiong

Eric Otis legjobb barátja, aki csatlakozik hozzá, amikor megpróbálnak beilleszkedni az új iskolában, a Cavendish Sixth Form College-ban. Útközben Ericnek volt néhány inspiráló története, többek között büszkén coming outolt vallásos nigériai családja előtt. Szellemes egysorosai és örök mosolygása a rajongók kedvencévé tette.

​4. Thaddea Graham

Thaddea Graham

Fotó: Dave J Hogan/Getty Images

Thaddea Graham északír színésznő is csatlakozott a negyedik évad szereplőgárdájához. Karakteréről egyelőre keveset tudni.

​5. Jodie Turner-Smith

Jodie Turner-Smith

Fotó: Jason Mendez/Getty Images for PATRÓN

Jodie Turner-Smith az egyik legismertebb új arc a sorozatban, de szerepéről egyelőre nem sok információnk van.

​6. Connor Swindells mint Adam Gross és Alistair Petrie mint Michael Groff

Adam Groff az iskola legfőbb zsarnokaként ismert, de az új évadban tartalmas beszélgetést fog folytatni apjával, Michaellel, a Moordale Secondary igazgatójával. Reméljük, megbeszélik a dolgot, és Michael el tudja engedni a fiával kapcsolatos elvárásait.

​7. Kedar Williams-Stirling mint Jackson Marchetti és Chinenye Ezeudu mint Vivienne Odusanya

A Moordale sztárúszójaként Jackson rövid ideig Maeve-vel is járt. A dolgok azonban hamarosan újra a régi kerékvágásba kerültek számára, amikor erős kötelék alakult ki az iskola új, nem bináris diákjával, Callel. Eközben Vivienne Odusanya a Moordale egyik legtehetségesebb diákjaként mutatkozik be. Látjuk, ahogyan megpróbál barátot találni az interneten, mielőtt féltékennyé válik Jackson és Cal kötődésére.

​8. Mimi Keene mint Ruby Matthews

Mimi Keene

Fotó: Tim P. Whitby/Getty Images

Az érinthetetlen királynő, Ruby tüzes, rideg és gonosz. Hamarosan azonban valószínűtlen kapcsolatba kerül Otisszal. Bár a kapcsolat nem állja ki az idő próbáját, általa megismerjük Ruby lágyabbik énjét is.

Nyitókép: Profimedia